Marcadors

Oligarca

Noms alternatius: Magnat Biz

Game Oligarch (Biz Tycoon) per a empresaris virtuals.

El món del capital, fabricants de diners, economistes experimentats, empresaris experimentats, s’ha posat a l’abast de tothom. El joc Oligarch és una estratègia econòmica basada en un navegador presentada en els principals idiomes del món, perquè els jugadors puguin comunicar-se lliurement, construint el seu propi imperi.

El procés

de jocs s’acompanya de joves elegants, són secretaris competents, joves professionals del seu camp i aquells que estan preparats per formar part de la vostra empresa. Jugaràs a Oligarch, fent:

  • Construcció i desenvolupament de negoci propi 10.008 10.007 Contractació i formació dels empleats 10.008
  • Busques de socis comercials
  • 10.007 Competència en el mercat global 10.008

Busquen un lloc al mercat empresarial.

Des del moment que comenceu a jugar al joc Oligarch, ja tindreu un capital inicial. En realitat és fantàstic, perquè sense ella hauríeu de passar molt de temps intentant guanyar una quantitat decent per comprar el vostre primer bloc. Però fins a aquest moment, heu de suar al mercat per comprar i vendre diversos productes per augmentar la productivitat de la vostra empresa en ofertes d’èxit.

jugadors poden triar entre 9 direccions en què és més interessant desenvolupar-los. Tot i que ja s’ha dit que tens capital inicial, la teva posició és precària i fràgil. L'empresa no aconsegueix tant beneficis com immediatament l'objectiu de comprar alguna cosa seriosa. Es necessita tota una gamma d’activitats amb èxit per elevar un negoci a un nivell mitjà i, fins i tot, més alt.

Utilitzeu els mecanismes disponibles del mercat financer, compreu i vengueu, sigueu contractes, contracteu els millors especialistes, formeu el vostre, vetlleu pels canvis en els preus de les accions, produeixin més barats i vengueu més. El mecanisme de negociació és bastant complex, però si podeu adaptar-vos a ella, desenvolupar el vostre propi pla efectiu i vèncer la competència, us convertireu en el líder.

Totes les coses importants.

Fins i tot el negoci més gran és una cosa fràgil que requereix atenció contínua. Haureu de pensar constantment en desenes de possibles escenaris per al desenvolupament d’un esdeveniment, mil accidents imprevistos, trobar els més adequats entre milions, buscar maneres de sortir de la crisi i situacions difícils i fer infinitat de coses diferents alhora.

Els vostres subordinats necessiten una gestió, però si podeu elevar directius competents que puguin prendre decisions responsables, això us alleujarà molt i us ajudarà a apropar-vos al vostre objectiu. Podeu canviar el nivell salarial dels empleats en funció del seu èxit.

Al simulador d’Oligarch, el registre serà l’inici de la maduració financera i, si estudieu dur, podreu aprendre lliçons útils. El joc se centra en l’acumulació de finances, però que es dilueix de manera agradable amb la construcció d’estructures urbanes, de les quals n’hi ha 18, com ara hospitals, aparcaments, un parc aquàtic, una pista de carreres, un camp de golf.

Cada edifici augmentarà la vostra terra rendible, atraurà nous consumidors i aportarà més beneficis. Però el benefici més gran a iPlayer Oligarch prové de les botigues, i cal prestar-los una atenció especial. Trieu la ubicació adequada per a les empreses i no us oblideu dels mitjans que us faran publicitat.

Passant nivells, obteniu nous privilegis. Després de la cinquena, obtindràs recompenses amb noves tasques, bonificacions útils i l’oportunitat d’organitzar el teu propi gremi. Després del vuitè lloc, podeu realitzar inversions desenvolupant les rutes de subministrament de mercaderies en 36 direccions diferents. Si esteu preparats per convertir-vos en un tauró de negocis, benvingut al joc Tycoon que va guanyar molts jugadors.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more