Marcadors

BlackShot

Noms alternatius: BlackShot

Joc BlackShot amb regles cruels, que s'escriu en el shooter estil. En BlackShot personatges mercenaris en línia el que sigui per aconseguir el seu objectiu.

Joc BlackShot Online li portarà enrere en el temps en què el món va a estar en un estat de caos, tots els estats lluitaran pels recursos.

Va a dur a terme diverses missions, millorar les habilitats del seu heroi. El teu deure és fer que el seu nom al joc. En BlackShot es pot jugar de forma gratuïta, l'únic que vostè serà capaç de gastar diners en armes i altres equips.

Per reproduir BlackShot necessita els següents paràmetres de sistema del seu ordinador o portàtil

Processador: Intel Pentium a 2 GHz

Vídeo: 256 MB

Memòria: 512 MB

Internet: Connexió d'alta velocitat.

Registrar BlackShot realitzar-se en el lloc web oficial del joc. Per a això cal:

1) anar a la pàgina oficial del joc.

2) Feu clic a l'enllaç «Cantar fins ara».

3) Introduïu el nom d'usuari - el nom únic pel qual jugaràs.

4) Inventar i escriure la contrasenya.

5) Repeteix la contrasenya.

6) enviar per correu electrònic.

7) Seleccioneu a la llista desplegable seu país.

8) Marqueu el codi que es mostra a la pantalla.

9) Seleccioneu a la llista desplegable pregunta secreta.

10) Escriure la resposta a la pregunta seleccionada.

11) Si vols rebre missatges al correu electrònic sobre els canvis en el joc, posar un accent a la casella corresponent.

12) Llegiu l'Acord de llicència del joc i també per posar una creu a la casella corresponent. Està vostè reconeix que vostè està d'acord amb totes les regles del joc.

13) Després feu clic a « Sing fins ara ».

Llavors se li dóna accés a descarregar jocs Blackshot línia.

Joc BlackShot línia es compon dels següents mercenaris

1) Travis Benner. És difícil imaginar com un petit Travis es va negar a batalla durant la guerra a a partir de December 2033. Va ser adoptat, criat i entrenat de mercenaris en els seus subterranis llocs de comandament . Travis va resultar perilloses elit. Actualment cables escamot a la batalla.

2) Verd Vanessa. Des ella pares van ser assassinats lliure armes nuclears durant [ _25_] December 2033 Vanessa après feia molt de temps armar control i ara és un [_25_ ] porta mercenaris en el camp de batalla .

3) Adam Garcia. Des de fa molt temps veterà res Adam no vist o escoltat . Va dir fins i tot una vegada que ell exèrcit van matar soldats clons humans lluitant en l'última dècada fent d'ell un dels més respectats mercenaris en aquesta àrea. Despietat i sense por està lluitador experimentat és força major .

4) Kathy Finn. Era dona de l' mercenari una pluralitat de càrregues experimentat en el camp de batalla. Però quan seu marit va ser assassinat defensar des nuclear destrucció, aquest dona va decidir prendre el seu odi ardent, i anar al camp de batalla. La resta de la seva història de vida està en silenci.

Guerra Mundial sempre ha estat difícil, la gent ha perdut els seus éssers estimats, se'n va anar al front. Ara vostè té l'oportunitat de sentir petit en aquells dies, quan el més important era sobreviure.