Marcadors

Tija

Noms alternatius: Botva

Planta en línia - és un joc gratuït basat en navegador, amb un preciós sentit de l'humor, una interfície senzilla i amigable. En la història d'aquest joc és digne de les ovelles i els porcs confrontació, que no poden fer les paus ... Juga Vegetal

Joc en línia Planta no requereix la instal · lació del client i accessible des de qualsevol navegador. Tot el que necessita per entrar en el joc, és Registrar Botva: a la pàgina principal triar un servidor de jocs (Adyn, Dydva, Tytra o TURBO), escriviu l'adreça de correu i contrasenya. Va completar Després feu clic a "Login" i aquest joc Registrar Plant. Ara, quan el registre es completa la planta, per passar a una nova pàgina, el següent pas és triar un personatge del joc: triar la forma preferida i un pis de fracció i arribar al seu nom del personatge.

Joc en línia La planta té dues faccions, que Barantus (ovelles) i Piggy (porcina). Un nombre de caràcters propostes, dotze en cada fracció van ser sis homes i sis dones. Faci la seva selecció en aparença pot ser tan lliure, i la moneda en el joc (verd). Després de tots els ajustos, vostè pot començar a jugar Plant.

Originalment Plant ofereix joc en línia fer la primera tasca. Per a un encàrrec se'ls donarà una compensació en forma de monedes d'or. Moneda relativament joc en el joc: hi ha tres moneda del joc (també coneguts com a recursos) - or, vidres i col (verd). Quina és la moneda?

Gold - aquest és el joc principal moneda del joc. Per aquesta moneda pot desenvolupar i característiques de la bomba del teu personatge, comprar equips i municions. Pel or, ha de treballar a la granja, anar a veure, i que l'or es pot seleccionar d'altres jugadors;

Cristalls - la moneda s'extreuen en una mina o en un mini partit especial. Amb aquesta divisa, vostè pot comprar articles especials d'equip que fan important contribució a la victòria en la batalla;

Verds - la moneda és pràcticament un Vidres analògiques completes, que es poden comprar, estalviant haver de treballar a la mina. Però els jugadors que estan en els gremis poden guanyar els verds, venda de coses especials en el mercat a altres jugadors, o guanyar al pòquer en els ossos de la taverna.

Menú, seleccionant "Caràcter", pot canviar el teu avatar, veure estadístiques, així com familiaritzar-se amb les habilitats del personatge. Aquestes habilitats

Nivell - mostra el progrés del creixement del personatge;

Força - determina els danys causats per l'enemic;

Protecció - detecta el dany que es pot bloquejar;

Agilitat - determina la probabilitat d'escapar de l'atac enemic;

Pes - per determinar la salut i la rapidesa de la seva recuperació;

Expertise - determina si infligir dos hits en una fila;

Glory - Avaluació de les qualitats morals del caràcter.

Juga el joc en línia Botva pot permetre preobretya agradaven els animals ("mascotes"), el que ajudarà en la batalla. Però que no es tiri un petit estoc d'estalvis.

El joc té molts tipus d'armadures, armes, pocions, i penjants. A més dels edificis que es troben al poble (banc, Sbytnitsa, Herrero, Tavern, Granja, Béns Arrels, Santuari i el Pou). A més, encara té l'escola, Fortalesa, Port, Mina (on treballa), Vodalka (aquí es pot trobar l'aventura, el desafiament).

Juga el joc en línia pot estar compost gremis de plantes, les quals es divideixen en classes i professions. Vostè pot triar una sola professió i classe. Aquí hi:

Moneybags - el gremi dels comerciants, l'objectiu - d'or;

Workaholic - Sindicat de miners objectiu - vidres;

Treballador - Gremi d'agricultors objectiu - el plaer de granja;

Zhelezyachnik - gremi.

Cada gremi en Botva en línia, ofereix avantatges especials i destaca el seu estil de joc.

I jugar el joc en línia de plantes pot ser formar un equip amb persones d'idees afins al clan, a través del qual es pot construir un edifici en conjunt, per a facilitar el joc.

Entre dos clans en el joc en línia Botva, de vegades hi ha guerres, en el cas de seriós desacord.

Joc Planta prou ampli i Vegetal després de Registrar iniciant sessió en el joc, vostè pot aprendre molt d'interessant. Jugar Plant serà divertit!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more