Marcadors

Negocis Online Tycoon

Noms alternatius: BT en línia

Magnat dels negocis en línia - una estratègia econòmica gratuït basat en navegador en línia que va conquistar a milions de jugadors a tot el món. Així que, ja que el joc està disponible a la finestra del navegador, no es requereix que el client del joc.

Registre Mercantil Tycoon Online, li permetrà aprendre i sentir exitós home de negocis, icona de la moda i fins i tot polític influent. Vostè pot triar una branca, contractar personal per lluitar amb els seus competidors, i molt més ...

A fi de passar el registre en línia de negocis Tycoon, cal introduir la seva adreça de correu, la contrasenya i el nom (o sobrenom). Després de l'acord d'acceptar les regles del joc i triar un servidor de jocs. En aquest registre expirarà.

Ara vostè pot començar a fer la seva empresa. En primer lloc ha de triar un nom de personatge, el sexe i l'activitat en la qual vas a treballar.

En Business Tycoon Joc en línia compta amb quatre àrees d'activitat:

  • Entreteniment
  • Retail
  • Catering
  • Serveis

Només presta atenció a la descripció de les indústries, ja que cada un d'ells té les seves pròpies característiques. A continuació, haurà de triar un assistent (secretari) dels deu presentada i determinar de quin sexe és.

Ara podem procedir directament a la mateixa taula Negocis Online Tycoon, i per a l'execució del primer treball svogo. De tant en tant la seva secretària li donarà diversos consells sobre el joc (en el seu millor interès d'escoltar aquest savi consell, el que faria que el seu negoci per desenvolupar en la direcció correcta, i s'obté de les experiències més agradables d'aquest joc).

Joc de taula Negocis Online Tycoon, d'una empresa privada que ha de desenvolupar el seu negoci a les corporacions internacionals, contractació i capacitació dels empleats. Un dels aspectes més importants del joc en línia de negocis Tycoon, és capacitar als seus empleats que compleixin certs criteris de missatges (20). Si distribuït adequadament oficina, els seus empleats l'ajudaran a augmentar ràpidament l'eficiència de l'empresa.

Depenent de les seleccionades es va sacsejar, es construiran i desenvoluparan tallers i fàbriques productores d'exploració i producció de petroli per instal · lar torres, construir refineries. Per saber com correctament negoci, construir botigues i gratacels, la compra de materials i interactuar amb els jugadors, se li demanarà 35 missions primàries, que pagarà per punts d'experiència i diners. Joc Negocis Online Tycoon, vostè tindrà alguns objectius i missions diàries. Quan la construcció de les seves institucions han de tenir en compte els possibles competidors, si estan prop d'un munt de, es corre el risc de perdre el seu progrés econòmic.

Quin tipus de negoci sense els mitjans de comunicació, no? Així, en aquest joc hi ha. Amb l'ajuda dels mitjans de comunicació durà a terme atacs d'informació sobre els seus competidors, però tot dependrà del rendiment i el nivell de la seva influència. És possible que se li sol · licitarà als mitjans de comunicació es neguen o sobrecàrrega.

BT Joc en línia l'ajudarà a desenvolupar les seves habilitats empresarials i entendre si pot ser fresc empresari

Jugar BT en línia, vostè serà capaç de crear i administrar el gremi, a participar en el debat, i els processos de canvi. Vostè tindrà l'oportunitat d'esdevenir un membre de la "Golden VIP», en la qual rebrà algunes primeres. També pot prendre el lloc d'adjunt del consell de la ciutat i tenen el dret de tancar les institucions de la competència també es dediquen a més i violació. I molt més ...

Resumeix en la conclusió de la revisió, es pot dir que Business Tycoon Online pot jugar tots els que estan interessats en la manera de construir un negoci. Hi ha grans oportunitats per als jugadors. I per tal d'entendre que tot aquest procés, vostè necessita col · locar després del partit de Negocis Online Tycoon, així passen pel seu compte!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more