Marcadors

Cabal Online

Noms alternatius: Cabal Online

Cabal en línia - és un joc multijugador divertit del desenvolupador coreà ESTsoft, que està interessada únicament en jugadors de la seva excentricitat. La principal "carta de triomf" del joc és un estil únic de jugar amb el seu procés emocionant.

Abans de jugar el joc Cabal Online, cal comprovar si els requisits del sistema d'ordinador necessaris per al joc. Els desenvolupadors han de complir els següents requisits mínims:

- Sistema operatiu: Windows 2000/XP;

- Processador: Pentium 3800 MHz

- Vídeo: GeForce 2 Sèries 512 MB o similars;

- Compatible amb Direct X 9. 0 so;

- 2 GB d'espai lliure al disc dur.

Procés següent és el registre obligatori en el joc Cabal Online. Per a això, en el lloc web oficial del joc per triar una secció de Registre Cabal Online, on per omplir les dades clau sobre l'usuari. Escrigui el següent cal:

- Correu electrònic,

- Nom d'usuari en el joc,

- Contrasenya;

- Sòl;

- Llegiu i accepteu l'usuari.

I l'última cosa que fer abans de jugar el joc en línia Cabal - és descarregar i instal lar el client de joc. Es pot descarregar de forma gratuïta directament des del lloc oficial. Després de la descàrrega, ha d'executar Cabal_Setup. exe, per instal · lar el joc. Després, utilitzant el seu nom d'usuari i la contrasenya han d'entrar en el joc. En aquest registre Cabal Online tanca i ja està llest per a un procés de joc emocionant.

Joc Cabal Online comença amb la selecció de caràcters. El jugador triarà el tipus de tall de cabell, la cara i el color del pèl del teu personatge. Jugar Cabal Online pot estar en una de les sis classes:

- Assain;

- Witcher;

- Mag;

- Guerrero;

- Fletxes;

- Defensar.

Cada classe té els seus avantatges i desavantatges, de manera que inicialment necessitem algun temps per aprendre les habilitats bàsiques de caràcter.

Joc Cabal Online que té un sistema únic d'habilitats. Cada personatge té quatre tipus d'habilitats:

- Màgia;

- Especial;

- Física;

Passiva.

Cada habilitat pot ser desenvolupada. Per a l'ús de les habilitats s'afegeixen els punts de distribució, que al seu torn han d'invertir en el desenvolupament de qualsevol habilitat. Cal trobar en els llibres que es poden comprar noves habilitats. Inicialment el joc Cabal Online té només tres cartes, però com el personatge que es convertirà en més i més.

Ajuda en Cabal Online joc domesticada mascota que acompanyarà constantment caràcter. Selecció d'una mascota és molt àmplia, de manera que cadascú pot trobar una parella adequada.

Joc destaca pel seu sistema de combat, que funcionava molt bé. Inclou la possibilitat d'utilitzar atacs combinats. Que estiguin disponibles després de la trentena nivell de desenvolupament dels personatges. Per utilitzar aquests atacs, ha de tenir l'esperit dels punts que es guanyen en combat, entrenament, ball, etc etcètera El personatge té l'esperit de 5.000 punts, i el combo és utilitzat per més de 450 d'habilitat. Hi ha tres graus combos: dolent, bé, excel · lent. Per aconseguir la màxima força d'impacte, es necessita temps per pressionar la part davantera de la línia de caràcter consecutiu. Durant 11 combos d'èxit consecutius, aquest serà conegut per tots els jugadors de Cabal. No obstant això, amb cada període combo reducció ulterior de temps durant el qual ha de caure en línia.

Qualsevol caràcter en el joc pot ser anomenat un duel, que dura 3 minuts. El guanyador del duel es posa reputació. Quan un personatge arriba al nivell 52, ha de triar una facció a la qual confronten. Les diferències significatives entre els grups no ho és. Quan un jugador arriba al nivell 95, és possible participar en les batalles nacionals que tenen lloc cada 5 hores i té una durada d'una hora. Per a la participació en la batalla, tots els jugadors rebran punts d'honor, que es pot comprar l'equip.

El joc també compta amb les Chaos Arena, on cal dur a cap d'un temps. Al mateix temps que pot participar en només 7 persones.

Tots els equips en el joc pot ser millorat, i l'arma pot ser afilada. Cada cosa és un indicador que l'informa sobre el nivell de la millora de les coses.

Per tant, la Càbala joc és un dels millors jocs multijugador, que té algunes característiques interessants, que inclouen: l'estil únic, música atmosfèrica i divertit joc.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more