Marcadors

Call of War: 2 Guerra Mundial

Noms alternatius: Call of War: Segona Guerra Mundial, Call of War

Call of War: Segona Guerra Mundial: amb sang i suor, tot per a la victòria.

Game Call of War: Segona Guerra Mundial basada en l'estratègia basada en torns de la Segona Guerra Mundial en temps real amb elements d'economia i tàctiques. Heu de prendre el comandament d’una nació separada. Et trobes en un mapa mundial global on no està clar qui és el teu aliat i qui és el teu enemic. Penseu en cada pas i planifiqueu-ho per endavant és la clau de l’èxit. El joc agradarà a tots els aficionats a les estratègies basades en torns. No hi ha cap acció instantània, només es mouen de forma anticipada per avançar diversos dies. Però això no fa que el joc sigui menys atractiu, ans al contrari, apel·larà a aquells a qui els agrada pensar i fer plans.

Call of War: 2 Guerra Mundial Inici del joc

Quan entris al joc després del registre, has de triar el país per al qual jugaràs. Es tracta principalment de països europeus. Després, se us ha designat general i comandant de les tropes del país seleccionat El vostre ajudant es posa en servei i us ofereix per ajudar-vos amb els primers passos a l'oficina. Rebeu un missatge que el món està en guerra i heu de protegir els habitants del vostre país. Al seu torn, es divideix en províncies a les quals s’assignen tropes.

Mentre tens actualitzat, l’enemic és capturat per una de les teves províncies. Aquesta serà la vostra primera batalla, dóna ordres a les tropes i recupera la teva terra. Feu clic a un exèrcit per seleccionar-lo, seleccioneu un equip d'atac i feu clic a la província seleccionada. El vostre exèrcit va arribar a la carretera i va guanyar. Heu dut a terme el vostre primer atac amb èxit i heu demostrat que sou un bon comandant. Recull la primera recompensa.

Després de la batalla, la província conquerida té una moral baixa. L’augment de la moral augmentarà la producció de recursos i reduirà la possibilitat de disturbis. Utilitzeu l’or rebut per a la victòria per millorar la moral de la regió. A continuació, cal aprendre noves tecnologies per millorar els seus exèrcits, començar per infanteria i vehicles blindats. Per fer-ho, obriu el menú de recerca i seleccioneu la tecnologia desitjada. Recordeu que al menú de recerca podeu estudiar diverses tecnologies i descobrir nous tipus de tropes.

Següent construïm casernes per al reclutament de noves tropes. Seleccionem la regió on construirem, fem clic a la secció d’edificis i construirem. Després d’això, tornem a seleccionar la regió amb la caserna, anem a la secció de producció i contractem infanteria. S'acaba la següent etapa del joc i obté una merescuda recompensa en forma d'or. Aquest és l’inici del joc Call of War: 2 World War, ara decidiu què estudiar i qui contractar, a qui atacar i amb qui iniciar aliances.

Els teus principals objectius per al joc: 10.0003

  Subjecció
 • : captura el mapa sencer sobre terra, aigua i aire;
 • Estudi
 • : ser el primer a descobrir armes secretes;
 • diplomàcia: fer amics i crear coalicions poderoses;
 • jugar més cartes: uniu nous torns de joc per jugar a diferents nacions amb diferents escenaris.

Fixeu-vos en l’assessor del joc, ell us ajudarà i us explicarà tots els detalls, també hi ha consells de vídeo.

recursos de joc: 10.0003

 • eda
 • goods
 • força humana
 • metal
 • Oli
 • materials rars
 • diners
 • gold

Tots els recursos que es poden extreure als vostres territoris, excepte l'or. Només es pot comprar per diners reals. Els recursos s’actualitzen cada dia. Té una durada de 12 hores reals. El nombre de recursos extrets afecten els edificis de les regions i el nombre de les vostres unitats. El tipus d’unitats no és important, cadascuna d’elles consumeix un recurs determinat, així que tingueu cura quan construïu molts, per exemple, vaixells de guerra, perquè consumeixen petroli i menjar, infanteria - aliments i força humana.

Per què necessito or en el joc:

 • millora la moral dels habitants de cada regió: la moral augmenta l'extracció de recursos i redueix la possibilitat de rebel·lió;
 • L’acceleració de les accions del joc
 • pot ser l’acceleració de la investigació, la contractació de tropes, la construcció d’edificis (tingueu en compte que s’accelera 6 hores un cop, és a dir, si la construcció triga 18 hores, haurà d’accelerar tres vegades);
 • Compra de recursos
 • : sovint passa que un o un altre tipus de recursos no és suficient per construir o contractar soldats, la compra de recursos per a or arribarà al rescat.

Call of War jugar en línia a la versió del navegador del joc o descarregar Call of War a PC, que us permet crear jocs individuals per als vostres amics. Al mateix temps, podeu controlar diverses nacions de diferents mons. Així, podreu aprendre ràpidament totes les subtileses del joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more