Marcadors

Call of Gods

Noms alternatius: Call of Gods

Call of Gods - és un joc en línia que és una estratègia multijugador.

A la partida Call of Gods en línia vostè aconsegueix una mica en el costat de Déu, i que recullo el seu exèrcit. Juntament amb l'exèrcit d'anar a l'aventura!

Call de registre Déus és el següent:

1. Trobar lloc del joc Call of Gods línia.

2. Feu clic a la pàgina principal sota la forma d'inici de sessió en el lloc web d'enllaç « Nou menjar ? Feu clic aquí per cantar fins ».

3. Veuràs el formulari de registre.

4. Escriu el teu nom. Ha de constar de 3-25 caràcters.

5. Anem amb una clau especial per ingressar. Ha de ser des 6-24 caràcters.

6. Confirma la introducció de contrasenya a la següent cel · la.

7. Escriu la teva adreça de correu electrònic a la línia subsegüent.

8. Feu clic al botó « Registre ». En registrar-se al lloc que vostè està d'acord amb la seva política i totes les regles.

Call of Gods assumeix que el seu equip té els següents paràmetres: iOS 4. 0 o superior.

A més, aquest joc sovestima amb iPhone, iPod touch.

Joc Call of Gods Podeu seleccionar una de tres classes:

1. Elfs. Ells són el 5% de bonificació a les unitats d'agilitat. Elfs gaudint de la història més llarga, sempre atresoren les seves qualitats innates - noblesa i gràcia. Fins i tot quan la seva supervivència racial amenaçada d'invasió dels dimonis, van formar una aliança amb el poble. Poc després que havien guanyat la guerra, van tornar als seus antics llocs.

2. Gent. En aquesta classe hi ha una bonificació del 5% a les unitats atacants. Tot i la infinitat d'assajos, la gent té la determinació i el coratge. Amb fe en la justícia final, s'han convertit en una part integral de totes les batalles intenses. No els importa la mort, el que demostra el poder increïble. No obstant això, inesperada invasió de dimonis destruir la prosperitat i esplendor de la civilització humana, i trobat a l'abisme del patiment humà. Afortunadament, les persones difícils mai van renunciar als seus esforços per a la represa de la glòria i l'esplendor racial.

3. Cadàvers. Tenen una bonificació del 5% a les unitats de la vida. Despietat i resistent, s'han tornat més flexible i potent, sobretot amb una gran experiència militar. L'aparició de diversos poderosos herois sembla suggerir la seva rejoveniment racial. De fet, l'ambició excessiva, per descomptat, donar lloc a una nova guerra en nom de la venjança. Finalment, els morts afectarà la vida.

Cada raça no té la seva pròpia zona d'inici únic a 30 lats. Regina Deorum aconseguir qualsevol raça pot visitar qualsevol àrea.

En Call of Gods, es pot jugar immediatament després del registre. Ets enviat a lluitar al costat de Déu, que és que vostè triï!

Call of Gods Online - és un joc que pot ser interessant només al seu nom. Però encara moltes coses interessants carregada joc Call of Gods.

Submergeix-te en aquest increïble món de l'aventura, estratègia i batalles sagnants.

No perdi aquesta oportunitat, la forma de familiaritzar amb el joc Call of Gods en línia i obtenir un munt de diversió!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more