Marcadors

Carnisseria

Noms alternatius: Carnisseria

Carnage en línia - és un joc de rol en línia (MMORPG), on les passions agitades medievals, on es produiran principalment totes les lluites i intrigues entre els éssers humans, i no entre els bots.

Carnage Joc en línia no requereix la instal · lació del client i està disponible per jugar en qualsevol navegador.

Per començar el joc només és necessari el registre en línia Carnage: Hi ha 2 maneres de inscriure.

En primer lloc, l'ús d'un compte en una de les xarxes socials proposades (VKontakte, Facebook, Correu. ru, Twitter, companys de classe)

En segon lloc, directament des del lloc web fent clic al botó "Registrar-se" a la finestra que s'obre, seleccioneu el gènere i una de les cinc ciutats (Lu, Morion, Sarkel Anchor, aurora). A continuació, introduïu el nom desitjat i la contrasenya, i després clavat en el codi de camp corresponent (coordenades), i en la finestra que s'obre, se li demanarà que accepti l'acord per aprovar les Regles de Joc i l'entrenament de lluita amb els soldats de fusta. Bé, això és tot, Ingrés en el joc Carnage acabat.

Si bé en el joc, vostè pot triar per a la seva imatge del personatge, l'elecció del joc és bastant gran i diversa. A més de les imatges masculines i femenines, hi ha noms que es poden comprar per Sestercii (un de la moneda del joc, que es pot comprar amb diners reals). Joc en línia Carnage excepte sesterce té més florins, aquesta és una altra moneda del joc.

Personatge del joc té diverses característiques clau: Força, Destresa, Resistència i viabilitat. Depenent de quin tipus d'imatge seran seleccionats, estarà disponible per a una varietat d'armes i municions. Aquests són alguns d'ells: Cascos, Puny, Armor, Pants, espatlles, guants, protectors, cinturons, botes, ganivets, pals, espases, destrals i molt més. A més de les armes en el joc encara hi ha diferents elixirs màgics.

A causa de certes habilitats, el personatge pot dedicar-se a la pesca, l'artesania i l'alquímia.

Juga el joc en línia Carnage es pot obtenir una professió determinada en virtut d'una llicència especial. Disponible com a professió amb llicència:

Mercenari - el més perillós i va exigir el comerç;

Merchant - aquesta professió li permet comprar béns escassos engròs i produir algunes transaccions financeres en condicions favorables;

Priest - principals deures de la professió, per dur a terme les cerimònies de casament al temple;

Mentor - la tasca de la professió, a formar als principiants en el joc, el món no tan amic;

Doctor - aquesta professió li permet participar en la curació.

Carnage joc en línia disponibles en una àmplia varietat de localitzacions a través del qual per jugar el joc en línia Carnage serà molt emocionant.

El joc té com edificis i estructures com la subhasta (per negociar), Exchange (comerç articles estàndard que venen a la botiga), taller de reparació (es pot arreglar les coses gastades), Temple (un lloc per a la pregària i la celebració de cerimònies), Ajuntament (on hi ha un registre dels clans) i l'Hospital (que poden millorar la seva salut).

A més, el joc és una masmorra en què una gran quantitat de perills i criatures misterioses. I aquesta aventura serà encara més interessant, a més es poden trobar una estranya descobriment. Per aconseguir el màxim èxit en els calabossos, es necessita un equip per anar-hi (com a mínim 5 persones).

I la presència de moltes missions, afegeix encara més color a la Carnage jugabilitat.

Ara Batalles:

Des del primer nivell estarà disponible per baralles en equip - que es baralla amb uns quants aliats i adversaris, i des del segon nivell, vostè pot participar en batalles caòtiques - que combat amb un nombre il limitat de participants. Grup dels aliats i els adversaris es distribueixen automàticament.

Les batalles poden ser convencionals o amb sang. A la sagnant batalla, en cas de victòria, vostè pot aconseguir diverses vegades més experiència del que és habitual, però en una pèrdua, hi ha una alta probabilitat de lesió.

En el quart nivell, consulti les Toxicomanies (Sender de la Llum o de la Foscor).

Hi ha quatre Addicció: Llum, Ordre, Caos i Tenebres.

Tota addicció fonamentalment diferents propietats, caràcter i capacitat, presenten un comportament complex sistema i les relacions. No ... bones i dolentes inclinacions, no hi ha inclinacions bones o dolentes, - cadascú és inherent a tot el conjunt d'emocions, les passions, els actes de comprensió. Hi ha només formes diferents per aconseguir la veritat i obtenir experiència, tothom té el dret a buscar, trobar i lluitar.

Reproduir Carnage pot ser part d'un dels Clans. Vostè pot triar Gremi i fracció, i la presència del Fòrum proporciona una oportunitat per discutir diversos temes-.

En general, el joc mereix atenció. Us recordo per començar a jugar a la carnisseria, només necessito Registrar Carnage. Gaudeix el joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more