Marcadors

Caos Rage

Noms alternatius: Caos Rage

Chaos Rage: en el rastre dels mites.

Els gols d'Asgard en un pànic: ja es veuen els primers indicis de predicció sobre Ragnarok. Una vegada que es va cridar Veshchunov v lva mort, i li va explicar la terrible imatge de la mort dels déus i del món, que començarà a submergir-se en la foscor, quan el llop sinistre Fenrir zaglotnet sol. Els déus desesperats, cridant herois i la llegendària batalla del costat, però el joc Battle Heroes desplega aquests esdeveniments en els colors i la dinàmica d'època.

Razrabatyvala navegador MMORPG producte BBG studio per a fans d'estratègia basada en torns i mites èpics escandinaus. Toy va deixar l'original, atractiu, tot i que es fa en un pla bidimensional.

Otenen tot l'encant de les joguines increïbles que qualsevol que hagi decidit jugar en Chaos Rage, ja que està disponible de forma gratuïta. Has de lluitar junts amb Odin, Loki, Thor i els altres déus amb Asgard, i presentaràs al món dels déus Skuld.

Selecció del seu senyor.

Perquè us semblin colorits, desconeguts, un món fantàstic en el qual, naturalment, s'utilitza la màgia, es troben amb els Titans, increïbles monstres i un enorme drac, que ajuden a guanyar la batalla. Vostè estarà a casa entre els déus, si juga el joc Caos Rage.

En primer lloc, hem de decidir qui serà el vostre Senyor i què serà el sexe. Examineu la qualitat dels sol·licitants i vagi amb ells a la feina. Igual que l'heroi seleccionat d'una de les classes no pot ser únic, ja que podem veure un moment positiu sense necessitat de distreure's per alguna cosa que no accepti cap benefici.

  • Warrior treballa com a tanc, sense por, avançar cap a davant de l'enemic, llest per estripar-lo. Està segur, assertiu i feroç, i un sentiment de superioritat li confereix una protecció fiable, poderós poder i punts d'èxit, suficients per a atacs ràpids i eficaços.
  • Assassin prefereix l'astúcia, la sigilitat, l'agilitat i la precisió d'un atac ràpid. La seva manipulació difícil d'adonar-se que silenciosament s'enfonsa per lliurar un tir mortal.
  • Mag no utilitza l'arma habitual, ja que en el seu arsenal hi ha suficients encanteris per destruir diversos enemics mentre es queden a una distància d'ells. Té més poder i ho està millorant constantment.

El teu Senyor evolucionarà, millorant les seves habilitats en combat i missions. Acumuleu experiència i adquireixi noves habilitats que pugui, si no s'escapa dels llocs de treball. També és obligatori també un menor, i vostè decideix quant els necessita en aquest moment. I si uniu-vos al gremi, d'ell també farem el treball. En abastar la implementació de diverses missions, millorarà la qualitat del Senyor i serà més capaç de demostrar-se en el cas. No obstant això, el primer que ha de passar a qualsevol jugador, aquest registre de Battle Heroes.

Armada amb espasa i màgia.

Odnomu en el terreny no es va enfrontar a l'exèrcit enemic, i necessita assistents, que són fàcils de llogar a la taverna, després d'analitzar els seus talents. Ara ja esteu preparat per al repte, havent conegut l'enemic, movent-se pel mapa iPlayer Chaos Rage.

Arrange els personatges d'acord amb les seves habilitats. Tingueu en compte que els soldats contractats utilitzaran automàticament les seves habilitats en contraposició al Senyor, que poden triar entre els seus talents més d'acord amb la situació actual. Quan el nivell de l'heroi s'aixecarà, la gamma de talent també augmentarà i, si s'acumula una gran ira, podeu utilitzar aquest encanteri com una crida a l'ajuda del drac.

V Chaos Rage Arena es proporciona per lluites d'entreteniment i massiva i la batalla PvP, després de la qual el guanyador rep recompenses valuoses.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more