Marcadors

El camí a través del caos: Els creadors dels mons

Noms alternatius: Chaosroad

Joc Camí a través del caos - Joc de navegador gratuït rpg gènere fantàstic. Des de la seva creació el 2005, el joc ha aconseguit interessar a un públic ampli i s'ha convertit en un multi-usuari. Té tot el que els jugadors d'aquesta manera: el desenvolupament del caràcter i l'imperi del seu gust, la realització de treballs de missions interessants per viatjar pel món, l'elecció de professions, batalles èpiques, la creació de clans. I tot això sense haver de fer quota mensual! Camí a través del joc Chaos Online disponible si té una connexió a Internet i l'ordinador compleix els requisits mínims del sistema. Descàrrega no requereix que el client del joc. Entra en aquest magnífic món ajudarà a la carretera a través del caos de registre en línia. No pensi que va a ser molt llarg. Ingrés en el camí a través del joc Chaos - només ha d'emplenar el formulari d'inscripció. Tens l'oportunitat de la pàgina principal del personatge amb el qual jugar i començar a la carretera a través del caos. Llegiu amb atenció, i també resoldre les característiques del personatge, que pot millorar a través del joc.
Per jugar el joc en línia carretera a través del caos ha de decidir amb gust. Obtingui tendència pot unir-se al clan, comprat a distribuïdors o aconseguir una recompensa per certs serveis. Penseu quina opció ofereix la carretera a través del joc Chaos Online
1. Propensió fosc - els fans de la Gran Foscor propenses al vampirisme. Traient forces de l'objecte d'adoració, pot aspirar la vitalitat de la seva víctima.
2. Propensió Bright - servidors alegres llum grandiosa. Tenir bona salut, per la qual cosa restableix ràpidament després del dany.
3. Intocables Guàrdia - els habitants del món, dissenyat per vigilar el compliment de l'ordre. Argus requerint tots s'adhereixen a les lleis.
4. Tendència Neutral - soldats, romanent en la vora entre la foscor i la llum.
5. Outcasts - violadors de les regles del joc, que és una maledicció. No respecten als altres jugadors en els enganys constants.
6. Déus - secretes criatures majestuoses, desitjos que són difícils d'entendre.
7. Distribuïdors - artesans guanyen diners literalment del no-res. Qualsevol jugador pot proporcionar tot el necessari per a aquest últim paga part de la seva ànima.
L'ocupació principal en el joc - la celebració de baralles. Sistema de PvP és creadors de pensament així. Camí a través de mitjans en línia Caos involucrats en aquest tipus d'enfrontaments, baralles de dol, contractuals, una gran quantitat de petites i de paret a paret. Dol - un duel de dos jugadors a participar en el qual és possible en qualsevol nivell. Batalles contractuals són essencialment els mateixos duels, només que aquí les apostes monetàries. -Pila petita - el combat de grup, en el qual el servidor determina la seva afiliació amb una de les parts. Però en el mur de batalla a la paret ja es pot triar de quin costat lluitar. Les baralles es duen a terme amb diversos equips. Inventari en el joc són municions, ingredients màgics, pocions i aquestes coses.
Per divertir-se i prendre un descans de les baralles dures, es pot caminar pels jardins. Visiteu els edificis que veuran en el seu camí. Després de jugar el joc a través de carretera Chaos Online vostè, amb les botigues, mercat, oficina de correus, un banc, una ferreria, un temple, mina. Les botigues i mercats, per exemple, seran capaços de comprar les coses necessàries. A la ferreria podremontiruete 1 munició trencat. Amb caixa d'estalvis s'acumulen fons i correu a altres personatges. La mina també recopilar recursos valuosos. I això no és una llista completa dels edificis que trobaran un món de diversitat en aquest joc únic!
Camí a través del joc del caos es torna més interessant amb els nivells cada vegada més grans. Vostè necessita per guanyar experiència. Entre nivells hi emergents - una mena d'escala al següent nivell. Cada Apom una recompensa en forma de diners en efectiu o articles addicionals. Nivells de promoció obre noves oportunitats. I el que va ser inicialment disponible, es converteix en real.
Uneix-te al caos abarrotat món ara mateix i assegureu-vos que vostè lamentarà simplement no tenen! Gaudeix el joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more