Marcadors

Black Corsair

Noms alternatius: Black Corsair

Game Black Corsair per a aventures al mar

El món virtual ara i després s'esforça per enviar jugadors al futur per sorprenents tecnologies o països de fantasia per fer front a miracles i màgia; per enganxar el nas de la humanitat en l'apocalipsi i exposar-ho a l'atac dels monstres. Si volia insoportablement alguna cosa més romàntic, amb un sabor d'aventura i una mica de perill, el joc Black Corsair és el més adequat.

Aquesta estratègia basada en el navegador el porta al segle XVI, quan la gent va fer marxes, va descobrir nous continents i va lligar relacions comercials, va barallar amb vaixells i va trobar pirates. Ara aquesta història sembla tan llunyana i atractiva. Si lamenta que no tingués sort de néixer en aquell moment, pot jugar al Black Corsair, corregint els errors del destí.

Primers passos al joc

01

El primer element que cada nou capità ha de fer és el registre Black Corsair. Després d'això, hi ha una tria de caràcter:

  • Trading Expert
  • La rica herència
  • Filla de l'anglès Duke
  • Aragó en ruïnes aristòcrates
  • Navegador territorial

La vida de cada personatge una vegada esclatat, va conduir de manera equivocada i va substituir un carro. En altres paraules, cadascun té els seus propis motius per convertir-se en corsari.

Després d'haver definit un paper, començareu un camí des dels escalons més baixos de l'embarcació fins a la veritable tempesta dels mars. On tindrà lloc el nou destí i quines sorpreses es prepara?

Com que cap capità controla el propi vaixell, necessita obtenir un equip. Anar a la secció de menú i llegir les característiques dels navegants abans de contractar-los. Llavors comença la part més emocionant.

Primer tens una nau, després dos, tres, i poc a poc es convertirà tota la flotilla. Per a cada vaixell, necessiteu un equip fiduciari, però els vaixells i la tripulació han de ser bombeados constantment per millorar el rendiment.

Alternem guerres amb altres missions

Poskolku molt per fer alguns combats, cal equipar la flota amb canonades de sacrifici, veles ràpides i espais espaiosos. Després de la batalla, recolliu el bé que ha deixat l'enemic. Vostè pot vendre o mantenir-lo.

Les tasques que et donen des de diferents continents l'ajudaran a desenvolupar:

  • Càrrega o lliurament de càrrega
  • Creació d'un vaixell
  • Cap a l'embarcament
  • Protecteu el poble des de l'atac
  • Conciliar el monstre

Per cada ordre degudament executat, se li recompensa amb diners, experiència, articles de bonificació o béns. Tot serà útil, si no, en aquest moment, i més tard, segur.

Conegueu la construcció naval, els fonaments i regles, oportunitats i tàctiques: defensa, atac, artilleria. Tots els moments són importants: tant com es capacita l'equip i com configurar els vaixells. És millor que es posin alguns vaixells al capdavant, salvi uns altres, amagant-los dels cops directes. Però aquestes lliçons complexes començaran més tard, i el primer aprenentatge gradual amb missions senzilles, seguit de generosos regals i bonificacions per donar-vos suport i impulsar els nous èxits.

És molt important unir-se amb els jugadors per a batalles conjuntes. Els Aliats sempre ajudaran, destacant diversos vaixells en suport, o unir-se a una gran batalla. Altres poden declarar la guerra i veure qui serà més fort al final.

, i al final algunes paraules agradables sobre iPlayer Black Corsair. Per descomptat, el joc d'estratègia val la pena atenció. Està perfectament emmarcat en l'esperit de l'època, equipat amb mapes útils i la música correspon al lloc d'estada: motius orientals, ritmes de marxa, acompanyament musical intens d'escenes crucials, efectes sonors dels ports.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more