Marcadors

Esborrany

Noms alternatius: Projecte de Projecte de joc en línia

L'any 2009 Empresa Omerta Online i "Cigonya" va ser llançat al món d'un projecte tan gran audiència orientada com Projecte de joc en línia . I aquest públic i els espectadors estan constantment sol · licitats per l'absència de limitació de contingut i l'avantatge principal del projecte - un sistema de combat avançat que pot satisfer les necessitats de la majoria dels jugadors "navegador".

Abans de procedir al pas Projecte de Registre en el joc , assegureu-vos que vostè té:

1) ordinador amb accés a Internet;

2) 1 GB RAM

3) monitor amb una resolució de 1024x768;

4) Adobe Flash Player (almenys 9. 0) i el navegador ho suporta.

Si vostè és l'orgullós propietari de tot l'anterior, es pot anar amb seguretat a la web oficial del joc, a la pàgina Projecte de Registre . Els camps obligatoris aquí són els següents:

· El seu veritable correu electrònic; [_11_ ]

· Nom d'usuari - el nom del joc;

· Contrasenya;

· Codi de confirmació Drawn.

Després de llegir i l'acceptació de l'Acord d'usuari mitjançant la col · locació d'una creu al petit escenari de la finestra buida Projecte de registre completament acabat. A continuació, ha de crear un personatge, però si vostè vol - i el "tot" dels tres. En aquest cas, el sistema de bonificacions:

→ per a la creació del I heroi basa 1,000 monedes;

→ II - 200,

→ per tercer - el total de 100 peces de plata.

Tota la teva (i només els seus personatges) poden tenir una aparença única, bons recursos del joc (la diversitat de criteris externs disponibles) Impedir que escatimar en aparença.

Créixer i desenvolupar-se en Projecte de línia teu heroi pot construir a través de punts d'experiència rebudes per a la batalla, tasques, etc Nombrosos NPC ajuda per jugar el joc en línia Projecte , que li proporciona aquestes mateixes tasques i missions. Sí, i gràcies al seu excel · lent interfície en Projecte d'obra serà fàcil i convenient: resoldre tots els detalls, tindrà no més de 20 - 30 minuts. Plus, que jugar el joc en línia Projecte tot el que era encara més fàcil, aquí hi ha una cosa meravellosa com a mapa que mostra la posició actual i el caràcter mateix i altres objectes, segons sigui necessari (City Hall, reparació, punts de venda, etc

Que sens dubte ha de ser determinada, de manera que l'arma que li agradaria unir-se a la batalla, encara que serà difícil: la varietat local de les armes és sorprenent: més de 300 espècies de les armes petites, amb base en les tecnologies biològiques i de l'energia. Per reduir les opcions una mica, Projecte de joc en línia en línia proporciona una oportunitat d'aconseguir una de les següents especialitzacions:

1) Sniper - expert en el tir a llarga distància. Amb l'ajuda d'un fusell de precisió de gran calibre afecta els més indefensos del cos de l'enemic, sense deixar fora de la destrucció de represàlia.

2) Assalt - guerrer cos a cos.

3) Shooter - un lluitador versàtil, capaç de destruir als enemics propers i llunyans.

Així que si vols Projecte de joc en línia de manera adequada, caldrà estudiar certes habilitats de combat, l'obertura de nous horitzons per al diverses maneres de presa i tàctiques militars en general.

En poques paraules sobre la trama: Projecte de joc en línia en línia es basa en dues novel · les C. Lukyanenko, anomenat "Esborrany" i "còpia neta". És la combinació perfecta dels mons, units per un mateix univers anomenat el Veer. Sobreviure aquí no és tan fàcil, però molt interessant. Si vols posar a prova a tu mateix i passar a través dels esdeveniments descrits en els llibres més venuts en persona, uneix-te a nosaltres!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more