Marcadors

Civilització en línia

Noms alternatius: Civilització en línia

Civilization Online - multijugador, joc històric. La companyia fabrica proporciona tots els fans l'oportunitat de jugar, estar en el món real, un joc amb l'objectiu de crear, construir la pau, una nova civilització. I tot en línia.

Molt contents que el joc Civilization Online no requereix una potent configuració del teu ordinador. I només aquells requisits bàsics del sistema, com ara:

 • Paràmetres mitjana del sistema informàtic;
 • Connexió a Internet.

A causa que la versió del joc Civilization Online encara no està en el món dels videojocs, per descomptat, els creadors han pensat no el procés de formalització dels actors en el procés de joc. Però, presumiblement, la seqüència i les dades que vostè haurà de proporcionar en el procés - Registre de la Civilització en línia seran els següents:

  1. Entra en aquest lloc web oficial del joc Civilization Online;
  2. Proporcioneu la vostra adreça de correu electrònic vàlida,
  3. Inventa i escriu la contrasenya, que consisteix en no menys de sis lletres o nombres;
  4. Repeteix el password, i no repetir la contrasenya en les altres xarxes, per garantir la seguretat del seu compte de joc;
  5. Anar a la jugabilitat.

Probablement no és tan simple, passarà per aquesta norma per a qualsevol joc, la forma en què jugaria Civilització Online. I potser revisi el seu compte serà bastant ràpid i fàcil. Però això no és per a nosaltres decidir amb vostè.

Què faria vostè juga el joc en línia Civilització en línia no cal pensar pas a pas, ja que això no es tracta de la versió en línia d'aquest.

Al principi, se li oferirà quatre civilització. En aquesta quantitat no s'acabarà quan vostè camina pel joc, apareixeran més civilització. El teu personatge no es quedarà en una sencera civilització joc. Se li donarà la volta automàticament a la manera de joc, cada vegada que s'arriba a un determinat objectiu, realitzar una tasca en una àrea determinada.

A més, és molt interessant que et trobaràs en diferents èpoques. Ací van a ser sis

 • Antic ;
 • Classical ;
 • Medieval ;
 • Renaixement ;
 • Industrial ;
 • Modern .

Veuràs el món en tots els colors. I això ajudarà a que els gràfics d'alta qualitat i bona animació en el joc.

Però tot i això, igual que qualsevol joc, hi ha un final al seu guanyador. La victòria li somriurà només quan es crea una civilització forta. En les oportunitats que captin la major part del món, o una de les condicions de la victòria - per arribar a la part superior de l'Edat Moderna i el desenvolupament dels viatges espacials.

Presumiblement jugaràs Civilització Online gratuïts. Això és diners reals que adquirirà les peces i elements necessaris, o per millorar la qualitat de personatge per a una millor jugabilitat.

Promesa que el joc serà el millor de la seva classe. Bé, no sempre ofereixen suportar la seva civilització, com ho seria el creador del món.

Val la pena intentar-ho! Sembla que el joc Civilization Online ja ha de tenir legions de fans que volen un moment de no apartar-se del procés fascinant.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more