Marcadors

Civilization 5

Noms alternatius: Civilization 5

Després de la primera part dels desenvolupadors de projectes aclamats Civilization V va haver de fer l'impossible, per atraure l'interès dels jugadors i complir amb totes les seves expectatives. I val la pena assenyalar, van tenir èxit! En la cinquena part de la llegendària projecte implementat completament noves especificacions, mentre que la columna vertebral del joc es va mantenir sense canvis i les característiques distintives de la civilització, fins i tot llegir entre línies.

Civilization 5 joc més interessant i emocionant projecte. Desenvolupadors fan responsables elevar significativament el llistó de qualitat, i per tant el joc es realitza significativament millorades i ampliades possibilitats de desenvolupament. Ara els opositors s'han tornat molt més complex i intel · ligent, i per guanyar cal desenvolupar estratègies i plans més sofisticats. Igual que en les parts anteriors, hi ha una possibilitat en el cinquè joc de la xarxa, però ara és molt més fàcil i més dinàmic. I, per descomptat, és impossible no cridar l'atenció als gràfics del joc - no amb sinceritat, pot trucar a aquest joc una veritable obra d'art.

Civilization 5 joc ofereix als fans una història interessant. L'objectiu principal del joc - el desenvolupament. El teu personatge actuarà com a líder de la seva pròpia tribu. I de líder de la societat primitiva crearà una nació veritablement avançada i cultural. Vostè diu, la trama és com totes les versions anteriors de la civilització? No anem a argumentar, en realitat hi ha algunes similituds, però, no saltar a conclusions, en realitat és un nou joc, per assegurar que vostè pot simplement descarregar Civilization 5 i tractar de passar un parell de missions.

Els desenvolupadors van decidir apartar una mica de la política interna de pantalla habitual, i ara el menú, que mostra tots els canvis importants en el caràcter s'assembla més a un menú similar a Diable.

Si a vostè li agradaria veure un partit més tranquil, amb un menor nombre de sagnants batalles, llavors, per desgràcia, s'afanyen a decebre't. Si ja està familiaritzat amb el projecte, li ensenyi a jugar Civilization 5 no cal, però, adverteixen que la qüestió de la diplomàcia de la cinquena va fer un pas enrere. Sí, ara que el teu personatge haurà de millorar les habilitats de combat. No obstant això, aquest fet i li dóna al joc una mena d'encant.

Una de les innovacions més interessants són la ciutat-estat. Mentre que els grans assentaments poden negar-se a celebrar la unió, la petita ciutat pot ser capaç de ser fidels aliats.

Per descarregar Civilization 5, vostè haurà de comprar claus pre-accés. El joc està disponible per la seva compra a moltes botigues, però, per exemple, vapor d'estocs regulars, i es pot comprar el joc net i bàsic.

Capacitat per operar en una versió actualitzada ha estat substituïda per la possibilitat de la contractació, el que permet la recerca col · laborativa.

Tot i que juguen Civilization 5 de forma gratuïta fins que no és possible, molts jugadors s'uneixen a les files de cada participants del projecte.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more