Marcadors

Call of Duty 2

Noms alternatius: Call of Duty 2, nombre de servei de l'oficina, el bacallà 2

Call of Duty 2 és un joc d'ordinador emocionant. Aquest joc és una continuació de la primera part del joc. En Call of Duty 2 es produeixen esdeveniments en primera persona. A la partida Call of Duty 2 es crea en shooter estil.

Call of Duty 2 només es pot descarregar des del lloc web oficial del joc. Descarregar Call of Duty 2 poden només els usuaris growns. Per als menors l'accés a aquest joc es tanca.

Es pot veure sobre el joc Call of Duty 2 vídeos. En els vídeos, es pot descobrir per si mateix una gran quantitat d'informació útil: les classes, els esdeveniments, les armes i les faccions.

Call of Duty 2 li permetrà familiaritzar-se amb tots els meus personatges:

1. Vasily Kozlov és l'Exèrcit Roig de la 13a Divisió de Fusellers-guàrdies. Està representat en el joc com el personatge principal que actua en la campanya soviètica. Va a començar el joc per al personatge en la gamma preventiva de l'exèrcit soviètic, que està a 30 km de Moscou. Participa a la batalla de Stalingrad.

2. John Davis és un sergent de la meva 7a Divisió Blindada. Participa en la campanya del nord d'Àfrica.

3. David Welch és el capità de la 7a Divisió Blindada. Ell era un comandant de tanc en la segona escena de la campanya britànica. David participa en ofensiva supertankovyh en la campanya del nord d'Àfrica, així com al nord-oest de Líbia.

4. El cap Bill Taylor és la segona companyia de "D" en el segon batalló del guardaboscos. Ell és el personatge principal de la campanya nord-americana. Bill participa en el desembarcament de Normandia ("Dia D"), així com la batalla de 400 a Bergshtayne. També va participar en l'encreuament del Rhin.

A la partida Call of Duty 2 armes dividit per campanya. Totes les campanyes tenen tipus comuns d'armes, però són diferents models

1. Pistola.

2. Courier.

3. Rifle.

4. Rifle de franctirador.

5. Magranes.

6. Gun.

7. Gun.

8. Granada.

En el joc Call of Duty 2 pot jugar en diferents maneres en la manera d'un sol jugador i multijugador. Dependrà de l'elecció de la manera de característiques de joc.

A la partida Call of Duty 2 mecànics, pot descarregar un arxiu torrent, però per a això és necessari instal · lar el programa al seu ordinador.

A la partida Call of Duty 2 PC té diverses campanyes:

1) campanya soviètica. Aquesta campanya es compon de diversos episodis. Els participants en aquesta campanya han de realitzar set missions. En Stalingrad, són tots els esdeveniments de la campanya.

2) campanya britànica. Consta de quatre episodis d'acció en aquesta campanya. En els actes de campanya britànics ocórrer al llarg de 13 missions. Esdeveniments en el joc tenen lloc en tres regions de França, Amèrica del Nord i a Normandia.

3) campanya americana. Consta de tres episodis de l'acció en aquesta campanya. Durant set missions es produeixen esdeveniments en el joc. En els actes de campanya nord-americans tindrà lloc a Berlín.

Call of Duty 2 es presenta en diverses formes:

1. Shootout - esdeveniments tenen lloc en diferents llocs.

2. Team Deathmatch - acte celebrat en nom dels dos equips.

3. Capturar la bandera - que necessita en aquesta manera per capturar la bandera dels seus oponents i protegir la seva.

4. Head - una nova manera en què no cal donar agafar la seva caserna general.

5. Search and Destroy - aquest és la manera en el qual has de o planta una bomba o prevenir aquest esdeveniment.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more