Marcadors

Call of Duty: Negre Ops 2

Noms alternatius: Call of Duty: Negre Ops 2

Joc CoDBlackOps 2 - projecte llegendària novena Call de Deure i la segona part de la sèrie de jocs [_3_ ] Negre Ops . Alliberament global del joc es va dur a terme al novembre de 2012. Tret distintiu CallofDuty: Negre Ops 2 [_4_ ] , igual que el seu predecessor - la presència d'una parcel · la significativa i coherent. Ara el joc no és un conjunt caòtic d'escenes de guerra, ella era capaç d'encarnar la trama competent. Projecte està tan commocionat la consciència dels jugadors que alguns d'ells són els personatges principals associats amb els herois de les pel · lícules populars de Hollywood.

Negre Ops 2 [ _4_] no s'aplicava a les marques especials, però de forma inesperada per als desenvolupadors i jugadors, ha aconseguit convertir-se en el més sincer (sí, era sincera) projecte de l'any. Avui shooter CoD Negre Ops 2 podria ser cridat un dels shooters més populars. Ell sochetaetv èxit brillant trama, escenari atmosfèric, la tasca original.

Perquè vostè pot començar a jugar, vostè necessitarà (tradicionalment) Descàrrega CoDBlackOps 2. Cercadors torrent ajuden a fer el salt i la instal · lació ràpida del client i el procés sense problemes. En entrar al projecte, es pot veure que abans de l'inici de cada nova missió, el jugador és convidat a triar dos tipus principals d'armes i reunir totes les peces i els accessoris necessaris als mateixos.

Un nou esborrany de les seves accions i el seu caràcter depèn directament del resultat encara més del joc. En el joc hi ha un parell de punts de la trama específics, en els quals apareixerà un personatge abans d'això. La decisió presa en BO 2 canviar els desenvolupaments posteriors en el joc.

En la campanya "Eines" heroi en cada nova missió s'oferiran bons. Podria ser armilles sapadors, i noves varietats d'armes i trampes de gran abast. Cada nova missió va obrir 10 llocs de treball. Sota els termes del joc per a la prova de l'heroi depenen recompenses en forma d'armes addicionals. Missions afegit algunes innovacions que fan que la gestió de múltiples personatges es pot dur a terme de forma simultània.

Convocatòria de [_6_ ] sever : Negre Ops 2 - El joc , en què el seu principal tasca serà guiar. És a dir, que haurà de donar instruccions i desenvolupar una varietat de tàctiques de combat. Han d'aprendre a reaccionar ràpidament a la tasca en la velocitat del llamp i generar ordres. Has de defensar els punts de control per assaltar l'habitatge enemic, monitoritzar i defensar el seu territori.

Per verificar la fiabilitat dels anteriors, i buscar personalment en un nou projecte, es pot veure a CoDBlackOps 2 vídeo -remolc, que descriu en detall totes les característiques i beneficis del joc.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more