Marcadors

Code Lyoko

Noms alternatius: Code Lyoko, Code Lyoko Code Lyoko

Joc de Code Lyoko - lliure, social i emocionant en el gènere RPG. A primera vista pot semblar que el joc Code Lyoko línia bastant rar. Però cal comprendre l'essència i resulta que tot és fàcil i senzill. Molt esforç no ha de fer. Focus principal en el joc.

Per tal de no sobrecarregar el procés del joc i en el procés no s'ha executat a un mal arrencada o alguna cosa per l'estil, podeu consultar els requisits del sistema especificats per la configuració del seu ordinador. Res complicat en això, només per tenir una bonica

• els paràmetres mitjans del sistema informàtic;

• Connexió a Internet,

• Teclat;

• ratolí.

Com així. Igual que ja es pot començar a jugar el joc de Code Lyoko, però després hi ha un obstacle en el camí - Codi Lyoko registra't aquí també, tot de forma ràpida i senzilla. Suggerim que només revisi la seva informació i recordi, que no distribueix la contrasenya. El procés és el següent:

1. visiteu el lloc oficial del joc Code Lyoko;

2. fes clic amb el punter - jugar;

3. triï l'opció - Registrar gratuït;

4. indicar la seva adreça de correu electrònic;

5. crear una contrasenya, que consisteix en un mínim de sis caràcters

6. si accepta les normes d'ús del joc, a continuació, marqueu la casella apropiada per això;

7. a continuació, feu clic al - registre.

Ara pot continuar amb l'entreteniment, i començar a jugar en Codi Lyoko.

Té vostè alguna vegada - mai podria imaginar un món que existeix a l'altra banda del món. És en aquest joc es visita en un món paral · lel. Com qualsevol cosa estranya, però la història comença amb el fet que els estudiants ordinaris que van decidir simplement explorar, es topen amb les criatures meravelloses, monstres. És necessari per sobreviure. Sembla que vostè és un d'ells. Qui exactament - que vostè trii. Els fabricants de jocs Code Lyoko és que una selecció de quatre parts:

• Ulrich;

• TL;

• Yumi;

• Jeremy.

Com en qualsevol joc, tots els personatges tenen les seves pròpies característiques individuals. I els seus actors. Són totes úniques, cadascuna a la seva manera, cadascú té les seves capacitats, s'obliga al compliment de cada tasca específica.

En el teu dret a jugar diferents maneres de joc, en l'exercici de joc diferents tasques. Per això vostè aconsegueix una recompensa. El teu personatge hàbilment córrer, navegar pels torns respondre juguetonamente a situacions inusuals. Tot això se li va fer ràpidament. Com en qualsevol joc, vostè no acaba de jugar, i acuradament pensar a través de tot, vostè pensa com un estrateg. Però no es deixa portar molt, perquè no és tan difícil com pot semblar.

Codi Lyoko joc en el mercat des de fa molt temps, no és veterà, és clar. Gràfics una mica primitiu, però la qualitat del seu nivell, brillant, fa que aquest tipus de sentiments positius. La música és específica, però encara no s'atura el joc.

El joc va ser creat sense restriccions d'edat, però tot i així, si vostè pensa així, és ideal per als joves.

Sembla que tot és clar i conegut. Relaxeu-vos i deixeu-vos jugar. Ara pot continuar amb el procés de joc. Estan esperant aquí. Gaudeix el joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more