Marcadors

Call of Duty: Modern Warfare 3

Noms alternatius: Call of Duty: Modern Warfare 3

Joc CoDModernWarfare 3 es va convertir en el vuitè cicle del llegendari projecte Convocatòria de Deure , una continuació d'un dels favorits de molts [ _6_] Guerra 2, la part final de la trilogia cèlebre modern Guerra . L'equip del projecte va informar que Guerra 3 seguirà existint en 2010, i per a finals de 2011, un comunicat oficial del projecte. Projectes en tramitació havien de passar diverses demandes que frenen la feina. No obstant això, tal com el veiem avui en dia, va posar fi a una exitosa presentació de projectes CallofDuty 8 , malgrat els al · legats i altres problemes.

M'alegro redactar simultàniament treballar per a diverses empreses. Cadascuna de les empreses responsables de l'execució dels diversos treballs, com Corb Programari - per multijugador qualitat.

Durant anuncis CallofDuty: Modern Guerra 3 [_4_ ] es va presentar un dels més interessants projectes missions - Negre dimarts . Aquesta missió va ajudar a la majoria demostren clarament les principals innovacions del projecte - l'última vista híbrida i granades 9 - bang .

A principis de 2011, els creadors de CoDModernWarfare 3 vídeos remolcs es van posar en marxa al Youtube . En els anuncis es mostren només alguns llocs de partida: Manhattan, Londres, París i Berlín. Els gràfics i la mecànica de joc immediatament va atreure als jugadors d'estima. Posteriorment, la veritat és que després del partit a la laminació lliure, els jugadors parcel ser criticat. No obstant això, es cobra als problemes associats amb la separació de l'equip de desenvolupament i fer la seva pròpia conclusió que el que fos, i el joc era realment bo.

Una vegada que decideixi Descàrrega CoDModernWarfare 3 i la prova personalment, tingui en compte - massa com per entrar en els detalls de la trama i per intentar entendre que no cal. Així, el joc es veurà molt més interessant. I aquells que han sol · licitat per donar al joc un projecte de tint de ciència-ficció es va satisfer en la seva totalitat.

En CoDModernWarfare 3 Play serà al favorit de la manera habitual de tasques conjuntes. Cal assenyalar que, en comparació amb el joc anterior ha estat una gran millora - escenes de joc miren diversa. Tot i que el fet que no tots els jugadors de treballs com, són molt pràctiques i útils.

Convocatòria de Deure : modern Guerra 3 - el primer en la seva sèrie de jocs en què s'ha assignat un nombre de classes de premis. Una altra innovació - ara per tal de millorar la CoDModernWarfare 3 Weapon o el caràcter de rendiment de nou ha de ser fet personalment pel bombament de les característiques necessàries, en lloc de comprar a millorar com ho era abans.

També ha afegit diversos nous modes de joc - just el que necessita per al nou projecte. Qui no diria el que seria, CallofDuty: Modern Guerra 3 - Joc _3_ [ ] mereix atenció, i el fet que es desenvolupa fins i tot en temps de conflicte que té lloc a les files dels principals desenvolupadors només afegeix punts "perquè" en la seva guardiola. Tot CoD són de bona qualitat i la vuitena part del projecte - no és l'excepció!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more