Marcadors

Colònies en línia

Noms alternatius: Colònies en línia, Colònies en línia

Colònies joc et dirà sobre la Zel'var pròspera colònia, que és una destinació per a molts aventurers que han decidit abandonar el sistema solar, i el bon vell planeta Terra a la recerca d'una nova vida i la bona fortuna - però no tots troben el que estan buscant. Molts estaven decebuts i van decidir recórrer a la pirateria prospera rutes de comerç entre els cinc planetes en joc Colony, lamentablement colònies líders que tenen una major necessitat d'ingressos de comerç per tal d'avançar en la tecnologia i crear llocs de treball per als colons nouvinguts.

Abans de jugar Colònies , assegureu-vos que el seu equip compleix els requisits del sistema, com ara: processador de freqüència - 2 GHz, 1 GB de RAM, targeta de vídeo - 128 MB. Colònies inscripció no pren molt del seu temps i de fàcil:

1. A la pàgina principal, seleccioneu "Crea un compte";

2. Dóna-li un nom al teu personatge;

3. Si us plau introdueixi una adreça de correu vàlida;

4. Introduïu una contrasenya segura, confirmar,

5. Seleccioneu "Crea".

Colònies joc - és un encreuament entre la creativitat, l'horror i aventura. Joc Colony s'esforça per ser com cap altre ROPJ. Un nòmada, creu poble i protegir els seus amics de les terribles criatures que aguaiten al bosc - aquest és el teu treball. Podeu canviar el paisatge, granja o caça per sobreviure en aquestes condicions Colònies en línia - tot depèn de vostè. Poble Colònies joc creades i administrades pels propis jugadors. El joc Colònies Online són funcions bàsiques com l'agricultura (les mascotes i animals de granja), la mineria, la construcció d'edificis (es pot construir una casa a d'acord a les seves necessitats), la pesca, la fusteria i la cuina.

Colònies en línia - un joc en el qual controles recursos en espais distants en què els jugadors competeixen per dominar les polítiques comercials i el desenvolupament tecnològic. Cada jugador Colònies Online maneja l'administració del planeta amb accés a un recurs únic. Per guanyar, el jugador Colònies Online de recol · lectar recursos comercials tants crèdits colonials, millorar la tecnologia, el manteniment de les rutes de lliure comerç pirates, i possiblement dirigir les decisions del Consell en la direcció correcta .

Al principi de cada torn, els jugadors Colònies Online reben ingressos a partir dels seus propis recursos. Consell es reuneix per votar, com comportar-se amb respecte als esdeveniments actuals. El resultat pot premiar els que estan disposats a posar l'esforç en Colònies joc o castigar els que no s'apliquen aquests. Jugadors Colònies poden formar aliances en línia per tal d'influir en el vot en una direcció favorable.

Pot rebre ingressos a Colònies joc amb l'ajuda de colons que vénen a vegades en grans quantitats, de vegades petits, i s'utilitzen per avançar en cinc àrees: comunitat, militar, el comerç, la indústria i la influència. Després de la votació, el Consell, els jugadors Colònies passa en línia o actualització d'aquestes àrees, o activar un d'ells i proporcionar un refugi per als pirates a canvi de recursos. Vostè serà Colònies juguen i venen els recursos dels préstecs a la conclusió d'acords comercials més avantatjosos per a vostè o fer que els recursos addicionals. Jugadors Colònies estar en línia i pagar pels recursos de conformitat amb els acords comercials.

Colònies joc té una durada de deu nivells. Vostè pot guanyar punts de victòria amb altres jugadors (VPS) de préstecs colonials i el desenvolupament tecnològic. Al final, el jugador Colònies en línia amb més victòries és el guanyador.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more