Marcadors

Còsmics: Guerra Galàctica

Noms alternatius: KosMiks, Guerra Galàctica, còsmics

Comentaris del joc còsmics: Galactic Wars

Còsmics: Galactic Wars en línia - és multijugador lliure joc de rol en què se li portarà a l'espai.

Còsmics Joc en línia: Galactic Wars fa que els requisits mínims del sistema per al jugador de l'ordinador

- Connexió a Internet d'alta velocitat,

- Processador: Pentium IV-2000

- 512 Mb de RAM

- Vídeo: 64 MB

- Mínim de 700 MB d'espai lliure al disc dur

- Resolució mínima de pantalla: 1024x768

- Flash 10 Player. 0

- Sense proxy i tallafocs

- Obre el port 5432 per còsmics Adresa. ru

Ingrés en els còsmics joc: Galactic Wars consta de dos passos:

- Autenticació i la seva e-mails,

- El subministrament de dades personals (d'identificar - desitjada nom d'usuari, contrasenya, sexe).

Còsmics: Galactic Wars registre en línia continua descarregant el client - un programa especial que optimitza el tràfic d'Internet, redueix els errors en el joc de mapes. Client està disponible en diverses versions - Light (de mida petita) i completa.

Còsmics: Galactic Wars joc en línia en el principi va ajornar el planeta en què viuen, una de les dues races: humarty i Aller. Aquestes carreres són descendents llunyans de la gent i competeixen pel planeta apte per a ser habitat. La seva tasca és ajudar a la seva victòria en la carrera.

En reproduir els còsmics joc: Galactic Wars en línia, llavors vostè tindrà gust segurament baralles animada. Durant el combat, que es triï el cop d'infligir a l'enemic. Per dur a terme el combat s'afecta d'un personatge

- Protecció

- Agilitat,

- Intuition

- Força

- Nivell de vida,

- Energia.

Per millorar el rendiment, en el moment de forma de jugar el joc en línia còsmics: Galactic Wars és possible a causa del creixement del nivell del personatge (el nivell augmenta en funció de l'experiència adquirida durant les batalles), així com a través de la compra d' diverses peces de munició. Només teu personatge serà capaç d'aplicar abans de la baralla diversos estimulants que augmenten les seves possibilitats de guanyar.

Boy, si jugues en còsmics: Galactic Wars pot ocórrer tant entre els jugadors reals, i entre tu i l'ordinador. Per activar la segona cal girar a la caça i es reflectirà en el seu mapa tots els monstres propers.

Molt sovint es lluita amb la raça oposada en diferents àrees - de neutral, el conflicte als territoris, que tenen les seves pròpies regles de combat.

Joc còsmics: Guerra Galàctica en línia en les ciutats té diversos edificis importants que són funcions del joc

- Hospital (on podràs ressuscitar)

- Store (per comprar coses diferents, la disponibilitat varia depenent del seu nivell)

- Subhasta (es pot vendre per coses)

- Banc (canvi de moneda),

- Centre de Comunicació (en ella es pot enviar un missatge o enviar a un altre jugador)

- Prison (que conté el joc governa els infractors).

Per fer-ho més interessant en còsmics: Galactic Wars jugar al joc, hi ha molts personatges d'ordinador que li donarà una gran varietat de missions - treball enginyós, durant el qual és necessari i posrazhatsya i aixafar el cap d'endevinalles. Per a l'execució de cada missió se li confiï trofeus exclusius.

També en el joc el teu personatge pot tenir qualsevol tipus de professió: biòleg, geòleg, caçador, psy-generic, enginyer, bioquímic, assassí, metge. Professió pot arribar des del tercer nivell del personatge. Professió li portarà diners i la possibilitat de vendre coses a la seva producció.

Registre còsmics: Galactic Wars et submergirà en un món de batalles espacials entre les dues races, i potser fins vostè dependrà de la seva victòria del poble.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more