Marcadors

Cuisine royale

Noms alternatius: Cousin Royal

Joc Reial joc, ja sigui un tirador o menjar. Com a resultat de la unió del desenvolupador letó Darkflow Software i de l'editor rus Gaijin Entertainment, a l'estiu de 2018 joc nascut Cuisine Royale. El projecte va tenir èxit en tots els sentits, tal com ho indiquen els milions de descàrregues en tan sols una setmana de la seva estada al mercat. Qualsevol que estigui familiaritzat amb el tirador d'Enlisted sobre la Segona Guerra Mundial reconegui fàcilment en el nou producte un dels modes de joc. De fet, els jugadors els va agradar tant que van convèncer els autors de crear una joguina independent basada en ella. Els desenvolupadors no van trigar gaire a demanar, i aviat va ser presentada a l'exposició de l'E3. Cuisine Royale es pot descarregar de forma gratuïta, encara que haurà de comprar complements, com sempre passa amb el sistema de lliure accés.

Comença l'operació Royal Kitchen. El primer que es diverteix és l'humor amb què els desenvolupadors es van apropar a la seva creació. La imatge és bastant divertida, però no s'ha d'oblidar que els esdeveniments es desenvolupen de debò.

Havent començat a jugar a Cuisine Royale, has de passar per una escola de supervivència. El projecte es va desenvolupar en el gènere real de la batalla, quan els participants del simulador necessiten convertir-se en l'únic supervivent. La conclusió és que els lluitadors estan en el lloc amb límits clars, que es comprimeixen gradualment. És important romandre sempre al cercle actiu, perquè més enllà dels seus límits, l'heroi comença a perdre els signes vitals. Per fer-te soci de la batalla èpica, has de descarregar el joc Cuisine Royale. Ara la creació de personatges més interessant. Armateu l'heroi i tria uniformes. Pantalons especialment divertits amb una estampada de moda d'esponja, cirera, polca, etc. Per cert, si s'uneix amb altres jugadors en un petit equip, el dibuix pot convertir-se en una marca d'identificació pròpia. Hi ha tres modes de joc:

  • Single
  • Parcatge amb un altre jugador
  • En un equip de fins a 4 participants

ítems màgics per ajudar-vos.Un trama no es completa sense coses auxiliars, i aquí també existeixen. Per exemple, les sabatilles mullades de color rosa, els conills seran útils. No només complementaran efectivament l'equip, sinó que també duplicaran l'alçada del salt. Com podeu veure, jugar al joc de Royale serà divertit, així que segueix buscant artefactes que l'ajudaran a sobreviure i veure què més els autors han preparat.

. Alguns artefactes útils, en comptes de kits tradicionals de primers auxilis, trobareu capgrossos que recuperen la salut perduda. Les forces donaran productes de pollastre fregit, pizza i fleca. El carisma especial li dóna un cigar, reforçant la capacitat de resistir els atacs enemics. També vam trobar bosses de municions i armes, com magranes tradicionals, ametralladoras i pistoles de tipus americà, alemany i domèstic. Però, ja que Cuisine Royale iPlayer no és un joc normal, sovint es troben els estris de cuina a més de les armes clàssiques. Cal esmentar que el joc Kuzin Royal garanteix 100% de sincronització amb Luthboxes, cada cercador es converteix en el propietari complet dels continguts de la nevera trobada. Cadascun té el seu propi petit ajudant-minion, que participa en el treball quan es mou des del mode de primera persona fins al tercer.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more