Marcadors

Cultures Online

Noms alternatius: cultures en línia, les cultures de jocs en línia, la cultura colpejar en línia, cultures febrer en línia

Si vostè està interessat en el curs de la civilització, si es dibuixa sobre la història antiga dels víkings, i si vols estar a la pell d'un d'ells, llavors el navegador gratuït basat en joc en línia multijugador Cultures [_1_ ] en el gènere de l'estratègia - això és el que vostè necessita. Interfície agradable joc, personatges ben dibuixats, edificis de colors - això és el que fa que la manera de joc agradable per al públic. D'altra banda, el joc està totalment adaptat als usuaris de parla russa i no requereix de grans recursos de computació. Per jugar el joc Cultures en línia es necessita un ordinador

·                    Amb el sistema operatiu de Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz

·                    Memòria 256 Mb

·                    Video 64 MB

·                    Connexió a internet

·                    Browser

Cal assenyalar que sense registre Cultures Online joc no funcionarà. Però no es preocupi ja que el registre en el joc Cultures Online estàndard i no prendrà molt de temps. En primer lloc, vostè necessita anar a la pàgina oficial del joc i feu clic al botó "Registrar". Després que el formulari d'inscripció estàndard en el que ha d'escriure:

·                     Nom

·                     Correu electrònic

·                     Vine i confirmi una contrasenya

·                     Llegiu i accepteu l'acord d'usuari

Si ho desitja, pot subscriure al butlletí. Per això en el seu Cultures registre en línia és més, i s'obté immediatament en el joc.

Al principi has de triar el món del joc dels quatre disponibles

·                     Novgorod

·                     Moscow

·                     Kazan

·                     Tagil

Llavors Cultures joc en línia que demana per determinar la raça del personatge del jugador.

El seu joc de dos

·                     Víkings

·                     Asiàtics

Després de seleccionar una carrera que arribi a la pàgina de creació de personatges, sense la qual és impossible jugar el joc en línia Cultures Online . Vostè ha de triar una de les sis imatges proposades (3 homes i 3 dones), i després adaptar per a vostè triant el color i l'estil del personatge. Ah, sí, no t'oblidis de pujar amb el nom del seu heroi. Tot això és ara possible jugar Cultures Online . Al començament del joc perquè vostè serà posat a càrrec d'un personatge del joc que l'ajudarà a fer front a la gestió en el joc. En el joc has de desenvolupar el teu heroi, enviant-lo a la batalla, però no us oblideu sobre el desenvolupament del llogaret.

Tots els edificis i instal · lacions al poble es construeixen a partir d'una combinació de quatre recursos bàsics que poden i han de produir

·                     Arbre

·                     Stone

·                     Ferro

·                     Or

A més, el joc encara presenta Punts de ciència que es necessitaran per desenvolupar noves tecnologies i les ulleres que reflecteixen l'estat d'ànim dels habitants del poble - que són responsables de la millora dels edificis. Independentment desenvolupar tots els recursos de l'heroi a Cultures Online serà difícil, pel que ha de contractar els Víkings que són útils no només per a l'extracció de recursos.

El joc compta amb tres tipus d'armes per a cada classe

·                     Ax

·                     Bow

·                     Espasa

El joc compta amb un total de cinc característiques de l'heroi

·                     Força

·                     Agilitat

·                     Luck

·                     Mind

·                     Resistència

Per a cada nou nivell l'heroi obté 1 punt, i pel seu treball en edificis especials pot millorar el rendiment de

Per preparat al planter

Mind desenvolupar al laboratori alquimista

Resistència estudis en mina de ferro

Mina d'or capturat sort

Agilitat obtingut a la serradora

Joc Cultures en línia que vostè pot triar personatges com:

·                     Warrior

·                     Berserker

·                     Shooter

Warriors utilitzen una arma d'una mà i un escut. Quan un guerrer és a casa, serà molt útil per treballar en una serradora i pedrera per desenvolupar indicadors de força i agilitat.

Berserkers prefereixen destrals a dues mans que tenen una gran quantitat d'esforç. Per tant, a Berserker no estar a casa avorrit, que serà útil per treballar en el planter.

Fletxes en el blanc a una distància, i per a això ha de mantenir les habilitats i va colpejar la ment freda. Per tant, quan el tirador a la llar, que serà útil per treballar al laboratori de l'alquimista.

Joc Cultures en línia li oferirà realitzar accions amb els monstres, però no només, com sempre la batalla contra altres jugadors en el joc. A més de la possibilitat de crear clans amb els seus amics i clans, al seu torn, obtenir tota l'illa a la seva disposició.

Registre Cultures Online s'obrirà al davant de vostè l'oportunitat de submergir-se en el desconegut món de diversió, viatjant amb amics que et donen plaer.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more