Marcadors

Camioners 2

Noms alternatius: Camioners 2

Camioners 2 joc que combina elements de les carreres no només inusual, sinó també l'estratègia més econòmica.

Descarregar Camioners 2 és possible en qualsevol lloc que ofereix aquesta oportunitat. Descarregar Bàsicament el joc de torrent.

: 2 joc descarregar en diversos formats que pot Camioners

1) Expanded Edition per a PC. Bestseller.

2) Expanded Edition per a PC. Versió modificada.

3) Edició estàndard per a PC.

Reproduir Camioners 2 No passarà per alt els següents objectes:

1. Les estacions de gasolina - en una gasolinera que s'ompliran en conseqüència el seu cotxe.

2. STO - aquí podrà reparar els cotxes o simplement per millorar-los.

3. Granja del tanc - un lloc on es prendrà la càrrega, i enviar a la ubicació especificada (per exemple, el combustible per l'estació de servei). Dur a terme aquest tipus de necessitat de càrrega amb molta cura, ja que són explosius. Si va a prendre amb èxit, vostè rebrà una gran quantitat de diners.

4. Els tancs de combustible - són objectes especials que es troben en diferents llocs. Estan marcats per una inscripció «combustible». Amb ells, vostè pot omplir el seu preu de la gasolina cotxe baix. Els tancs situats generalment lluny de l'estació de gas, de manera que serà més convenient per repostar ells.

5. Quioscs de referència - Els objectes que estan al costat de les terminals de magatzems. En ells es pot aprendre sobre tot el transport i noli, que s'està preparant en l'actualitat, i després triar els millors productes.

6. Semi - objectes que es troben principalment en les vores de les carreteres o en els assentaments. Ells són lliures. Remolcs per al transport de mercaderies en els tractors especials. El joc compta amb un camió especial, que són només remolcs coincidents adequats. Estàndard dels remolcs no units.

En Camioners Road 2 s'interrelacionen tots els assentaments. Tots aquests casos s'indiquen en un mapa. A més de les carreteres principals dels camioners del joc 2, també hi ha un camí ocult. En ells podrà aconseguir si subcomponents a costat amb les vies designades.

Simulador Camioners 2 conté diversos caràcters:

1) Els conductors neutres - vostè pot trobar-se amb ells a la carretera o als estacionaments.

2) Police - els seus camions - és BMW, així com diversos avions. Policia castiga els conductors que infringeixen les normes: muntar en vehicles robats, el transport de mercaderies robades. Si vostè fa una bretxa a la policia, se li va ordenar que s'aturés. En el cas de l'obediència, ha emès una multa. Si no per, a continuació, la persecució comença per a vostè, i després va obrir foc.

[3] _0_) Bandits - moure al planeta. Ells poden romandre al marge, oferint parles. Si s'atura, es prenen lluny de vostè les mercaderies. Feu bandits Vostè pot comprar un cotxe robat o pregunteu a robar mercaderies d'un competidor.

Camioners 2 joc et dóna l'oportunitat perquè els diferents tipus de vehicles:

[1] _0_) Tractors - 13 models.

2) Vans - 9 espècies.

[3] _0_) Cars - 12 models.

4) Bus

Camioners 2 joc és molt interessant i bastant inusual. Això és el que el fa encara més atractiu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more