Marcadors

DarkOrbit - Star Wars

Noms alternatius: DarkOrbit, Dark Orbit Dark Orbit, Dark Orbit, guerres de les galàxies, la guerra a l'espai, batalles espacials

DarkOrbit en línia - és un joc de navegador shareware en què a la conquesta d'un altre espai exterior per lluitar pels recursos i el lideratge global.

DarkOrbit - és un joc en línia de navegador, que té lloc en el vast univers. Al començament del jugador per triar una de les tres carreres que es presenten amb els següents planetes: Mart, Venus i la Terra. Seguit de la bomba i millorar les seves naus espacials i unitats, minerals extracte i articles, recerques, i realitzar una varietat de tasques, participar en subhastes i concursos i, per descomptat, per conquerir el territori enemic, destruint a l'enemic pel seu compte, o mitjançant la creació d'un espai mancomunitats.

A més de la estàndard de xat en el joc és possible comunicar-se per veu a través de programes com Skype o TeamSpeak, el que fa que el joc sigui més dinàmic i amb més rapidesa. El joc no requereix descàrrega i instal · lació.

Dark Orbit en línia consisteix en la incorporació de diners reals en el joc, però només a petició del jugador.

Per jugar DarkOrbit joc en línia, només una connexió a Internet constant i un navegador optimitzat per treballar amb Flash-Player.

Abans de començar a jugar Dark Orbit en línia, cal registrar en línia DarkOrbit: a la pàgina d'inici, escriviu els camps de registre, el teu nick (nom d'usuari), contrasenya, adreça de correu. A continuació, escolliu un servidor de jocs, prescriurà la seva data de naixement i acceptar els "Termes i Política de Privacitat." Davant d'això, el joc DarkOrbit Registrar acabat i fent clic al botó "Play", es pot començar a jugar. Fes-DarkOrbit - gratis!

Després que el procediment de registre, vostè haurà de triar per si mateixos la Companyia. Ells en joc tres

• Mart Operacions Mineres (MMO)

• Terra Industries Corporation (EIC)

• Venus de Recursos Unlimited (VRU)

Mart Operacions Mineres (MMO) - Aquesta empresa, propietat de Mart, univers predatori produeix energia;

Terra Industries Corporation (EIC) - l'empresa de propietat del món, no només una unitat de combat, i part de la comunitat;

Venus Recursos Unlimited (VRU) - Aquesta empresa, propietat de Venus, va treballar per protegir l'espai i els seus habitants.

Després de seleccionar la companyia, el jugador obté un nivell d'entrada de la nau espacial. I per a l'entrada del joc - el bo com un cert nombre de moneda del joc i la munició militar.

A la pàgina principal del joc té un joc de control de funció de menú amb el qual es pot jugar en Dark Orbit:

Hangar - aquí està els principals droides jugador vaixell de guerra (vaixells auxiliars), R. T. (Mecanisme de joc per a un jugador company fidel), les armes disponibles i Shop.

A la botiga a comprar noves naus, droides, armes, municions, generadors, R. Mecanismes, i molt més ...

Clans - pot sol · licitar unir-se al clan (clan junts jugadors, fent-los més forts).

Perfil de Pilot - aquí està la informació sobre l'estat, les estadístiques, la informació d'un jugador sobre els amics i bons, així com l'arbre d'habilitats (pots comprar certes habilitats).

Galaxy Gates - aquí hi teletransportador (alfa, gamma, delta, èpsilon i Zeta).

Skylab - Skylab utilitzant els jugadors guanyen milions de crèdits i gastar-los en la subhasta, una de les fàbriques d'alta tecnologia i l'actualització dels elements.

Comerç - vostè pot guanyar articles de luxe per als crèdits o comprar al mateix temps.

Uridium - s'ofereixen aquí els serveis en base a honoraris.

En fer clic al botó "Inici", pot reproduir DarkOrbit, es va submergir en un esdeveniment molt emocionant.

Va començar a jugar DarkOrbit joc en línia, s'obre una finestra amb el mapa planetari i NPC (NPC), que oferirà capacitació per realitzar múltiples tasques per a l'execució, que es donarà una certa recompensa. Per a la realització de diverses tasques, així com la destrucció dels enemics, rebran recursos i divises orbital, ia més, més experiència i honor.

DarkOrbit joc en línia té un bon munt de mapes espacials de joc (ubicacions), que seran diferents passos: recol · lecció de recursos, el viatge a una altra galàxia, la batalla amb les races enemigues, i en llocs com ara el laboratori pot convertir una gran varietat de recursos i només els utilitzen per millorar les seves armes de guerra.

DarkOrbit joc en línia ofereix per guanyar batalles utilitzen les capacitats de combat del seu vaixell:

• Atac amb làser - és necessari per comprar una batalla làser a la botiga i instal al teu nau

• atac amb coets - dotar els seus vaixells diversos llançadors de coets a l'hangar

Uridium pels recursos, vostè pot comprar els més poderosos androides actualitzats.

DarkOrbit joc en línia és la subhasta, que pot guanyar la licitació d'articles únics i artefactes.

Dark Orbit joc en línia té la seva pròpia moneda en el joc - Préstecs i recursos primaris - Uridium.

Per recollir un determinat nombre de crèdits cada jugador té l'oportunitat de crear la seva pròpia comunitat clan que li donarà al clan i els seus membres uns avantatges de joc.

Orbit joc negre té una excel · lent gràfics en tres dimensions, excel · lent dinàmica i les batalles de carreres realistes!

En el joc DarkOrbit serà interessant tant als jugadors novells i professionals.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more