Marcadors

Dead Island

Noms alternatius: Dead Island

Joc Dead Island és un joc d'equip emocionant, en què les accions es duen a terme a la primera persona. Aquest joc està dissenyat en l'estil de Survival horror, que utilitza elements de rol de tirador.

Descarregar Dead Island es pot amb el website oficial. Descarregar el joc Dead Island només podrà usuaris growns, és a dir, és aquells que tenen un total de divuit anys.

Vostè té una oportunitat única de veure el videojoc Dead Island. El lloc conté un gran nombre de vídeos sobre el joc. En ells es pot aprendre un munt d'informació útil: joc, missions, armes, personatges i adversaris.

Joc Dead Island estarà familiaritzat amb tots els personatges:

1. Xian Mei és un empleat de l'estació "Royal Palm". És extraordinàriament intel · ligent i un gran atleta. Quan va arribar a l'illa, que hauria de ser responsable de moltes missions. Mei Xiang ràpida i brutalment lluita zombies armes blanques.

2. Sam B és pràcticament l'ex estrella del show-business. Era una vegada que aquesta estrella del rap. Ara se'n va anar a la localitat per realitzar la cançó, que bé podria salvar la seva carrera. Mata als monstres d'acer massa fred.

3. Logan Carter és una vegada que la veritable estrella de futbol americà. Al final, va acabar la seva reeixida carrera. Un dels casos de la seva vida a posar fi a la seva carrera. Va tenir un gran impacte en la seva vida. Logan es submergeix en una gran depressió. Ell és un gran batedor utilitzant armes de projectils.

4. Parn és un ex oficial del departament de policia de Sydney. La seva carrera va acabar després que ella va decidir protegir la seva filla del seu mateix funcionari. Volia violar la seva filla, i ella li va disparar. Després d'aquest incident, es va convertir en un guardaespatlles contractat. A tot el món protegeix les persones. A un alt nivell, posseeix diferents tipus d'armes, especialment d'armes de foc.

A la partida Dead Island armes dividit en diversos tipus:

1. Arma de Combat: afilat i contundent.

2. Millora d'arma - una arma d'alguns èxits.

3. Armes improvisades - que bombes, mines i altres tipus de maquinària especial explosiu.

Cada arma pot trencar, desgastar i que pugui ser reparat.

A la partida Dead Island pc Vostè es trobarà amb un gran nombre d'opositors:

1. Bums són morts vivents clàssic. Això en si és molt lent i maldestre. Tenen poca vida. Tramps compleixen com es representa tant a les dones i els homes a la cara.

2. Infectats - són agressius i ràpid. Tenen menys salut que els zombis normals, però batega més ràpid, és molt difícil d'atacar. Es presenten en forma d'homes i dones. Posseir armes, però mal metà.

3. Els matons són zombies musculars augmenten dos metres. Ells causen molt de mal, encara que molt lent. Tots ells es poden trobar a tot arreu i són molt resistents als danys.

4. El suïcidi - és zombis malvats el cos va ser butllofes. Ells millor que no ataquin a curta distància.

5. Rams són massius de zombies que estan vestits amb un gran vestit. Són molt resistents als danys. Punt feble que el cap.

Joc Dead Island, el que li donarà a conèixer a altres oponents.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more