Marcadors

Dead Island: Riptide

Noms alternatius: Dead Island: Riptide

Joc Dead Island: Riptide és un joc d'equip increïble. Aquest joc està dissenyat en l'estil d'acció. Joc Dead Island: Riptide considerada reeixida continuació de la primera part del joc.

Descarregar Dead Island: Riptide vostè pot amb el website oficial. Descàrrega del joc Dead Island: Riptide poden només els usuaris growns. Per a això, ha d'especificar la data del seu naixement.

Joc Dead Island: Riptide que per les mateixes regles que en la primera versió del joc. Has de lluitar per la seva vida. Podràs viatjar en tot el món del joc, que està ple de monstres. Zombies s'esperen en diferents angles.

Vostè té una oportunitat única en el joc Dead Island: Riptide interpretar un personatge que estava en el primer joc. Per a això, ha de descarregar Dead Island: Riptide seu client de joc.

També en el joc Dead Island: pc Riptide un nou personatge que tindrà el cos a cos habilitats.

Abans del partit, es veurà sobre el joc Dead Island: Riptide vídeo. En aquest vídeo vostè aprendrà diferents fitxes en joc, especialment el control de caràcter i molts més.

A la partida Dead Island: Riptide compta amb diversos tipus d'armes:

1. Arma de Combat: punyals, ganivets, espases.

2. Arma de Abast: mines, magranes.

Aquest és l'arma habitual. Però es pot lluitar contra els zombies i els materials a la mà. Algunes de les armes que es poden modificar. Per fer això vostè ha de recollir materials especials i trobar receptes.

Després d'això pot augmentar el dany de les seves armes.

A la partida Dead Island: pc Riptide es reunirà amb cinc caràcters. Tots els personatges són forts només al seu camp.

Vostè pot extreure el seu caràcter de diverses maneres:

1. Survival - en la direcció que necessites per jugar per la supervivència contra els zombis. El nivell de la seva salut i la resistència es torna significativament més alt que en el començament del joc.

2. Fight - aquí vostè haurà de demostrar que és un veritable guerrer que no té por de res. Lluita Augmenta els cops crítics.

3. Rage - en aquesta direcció i la força del seu atac és molt més gran. Vostè es converteix en gairebé invencible.

Joc Dead Island: Riptide complaurà als jugadors d'esdeveniments reals. Tots els temps es mostren en el cos de l'enemic, la sang va a córrer riu i una font. Els seus oponents es va a caure i pals que trenques, volaran en trossos.

Missions especials aquí, vostè no ha d'esperar. Moltes missions en el joc Dead Island: Riptide simplement traçar o opcional. Més missions en el joc són molt simples i que no fan molt esforç en l'acompliment. No obstant això, algunes missions en el joc molt emocionant.

Joc multijugador Dead Island: Riptide es considera molt més interessant per a un sol jugador. En un joc de diversos jugadors poden jugar fins a quatre persones.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more