Marcadors

Dead Space 2

Noms alternatius: Dead Space 2

Joc Dead Space 2 és un dels més emocionants jocs d'ordinador.

Descarregar Dead Space 2 només es pot jugar si vostè té un total de divuit anys. Descàrrega del joc Dead Space 2 té l'oportunitat en el lloc web oficial del joc o qualsevol altre, que proporciona aquest accés.

Abans del partit, vostè té una oportunitat única de veure sobre el joc Dead Space 2 vídeos. Aquests vídeos li permetrà familiaritzar-se amb totes les característiques del joc: personatges, gràfics i altres elements.

En el joc Dead Space 2 pc joc estarà familiaritzat amb els següents caràcters:

1. Isaac Clarke és el protagonista. Aquest caràcter era en la primera part del joc. Isaac era l'única persona que va sobreviure a la nau "Ishimura". Després d'alguns esdeveniments en el joc, es va trobar en un estat d'inconsciència a l'estació de Tità. La seva missió principal és destruir el Obelisc joc. Si no ho fa, patirà tota la vida.

2. Hans Teydmann és l'estació de director hereditària Tità. Ell té el rang més alt en la societat civil. Va ser ell qui va posar en marxa l'Obelisc projecte i és considerat el principal opositor d'Isaac. Isaac se les arregla per destruir-lo.

3. Ellie Langford és un pilot. Ella va tenir molta sort de sobreviure al nekromorfov atacs cruels. Ella és molt bonica i es pot administrar diferents tipus de màquines. Perquè Strauss va perdre el seu ull, però no va impedir la seva oportunitat d'escapar. Juntament amb Isaac va sobreviure.

4. Nolan Stross és un personatge que pateix de trastorns mentals. Va caure en una terrible bogeria. Causa de la seva malaltia que havia matat la seva dona i el seu fill soja. Va ser durant un dels atacs.

5. Daina Li Guin és fanàtic yunitologii. Al començament del joc que ajuda a Isaac, però aviat tothom sabrà que el seu propòsit - és un projecte de l'Obelisc. Ella mor de màquines d'assalt.

6. Nicole Brennan és Noia Isaac. Ella va morir en el seu vaixell fa tres anys. A la segona part del joc utilitza l'aparença de l'obelisc noia per sotmetre a Isaac.

A la partida Dead Space 2 armes més diverses

1. Llanterna - la primera arma de la protagonista.

2. Tallador de plasma - és un tema per al tall de roques minerals.

3. Repintat tallador de plasma - és lliure d'armes que es va produir a la primera part del joc.

4. Feu clic Rifle - aquest rifle d'assalt de tipus militar.

5. Laser Rifle - per minerals industrials de tall, eina pesada

6. Tallador de tub - un dispositiu especial per al tall de terreny, etc

7. Llançaflames - un cremador industrial, hidrogen.

8. Remachador - un dispositiu que dispara reblons.

9. Tallador de corrent - és una talladora de pols, industrial.

10. Rifle de franctirador - una arma que colpeja la blanc a una distància.

11. Mines de contacte - és una arma poderosa.

12. Drotikomet - una arma que s'utilitza per prendre mostres de profunditat.

13. Pistola d'alimentació - Aquest manual de gravitons accelerador.

14. Pistola del canell - una arma simple que apareix en els nivells desafiadors.

Joc Dead Space 2 està ple de diferents missions i dividit en capítols.

Només els jugadors reals sota la força de joc de Santa Space 2.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more