Marcadors

Dead Space 3

Noms alternatius: Dead Space 3

Joc Dead Space 3 és un fascinant joc d'ordinador de ciència-ficció. Esdeveniments en aquest joc desenvolupat per un tercer. Dead Space 3 - és un joc d'acció, que va guanyar molts.

Descarregar Dead Space 3 Només es pot jugar si vostè té un total de divuit anys. Descàrrega del joc Dead Space 3 vostè té l'oportunitat en el lloc web oficial del joc o qualsevol altre, que proporciona aquest accés.

Abans del partit, vostè té una oportunitat única de veure el joc pro Dead Space 3 vídeos. Aquests vídeos li permetrà familiaritzar-se amb totes les característiques del joc: personatges, gràfics i altres elements.

El joc Dead Space 3 joc t'enfrontes gradualment amb els següents caràcters:

  1. Isaac Clarke és el protagonista principal del joc. Aquest personatge - és el protagonista de totes les peces del joc. Ell vola al planeta Tau Volantis, amb la finalitat de trobar la seva nòvia Ellie Langford i destruir epidèmics causats obeliscs. Ell va ser capaç de superar una al · lucinació.
  2. Ellie Langford és un pilot. Juntament amb Isaac va participar en esdeveniments en stntsii Tità. Estava amb Isaac en les relacions íntimes. Ella volia trobar una manera de vèncer als seus enemics. Ellie va pensar que Isaac va morir.
  3. John Carver és un dels supervivents de l'esquadra govern terrestre. Es va reunir en el mateix planeta amb l'activació de l'obelisc i una nekromorfov epidèmia terrible. A causa dels seus enemics matat la seva dona i fill.
  4. Robert Norton és el capità de la nau espacial "Eudora". També va ser un dels supervivents de l'esquadra govern terrestre. Ha estat involucrat en la recerca d'Ellie Langford. A més, durant tot el joc ajuda a Isaac i Carver. Ell és gelós d'Ellie a Isaac.
  5. Jacob Arthur Danik és yunitologii. A més, ell és el líder dels extremistes. Ell és l'antagonista principal en el joc. Tot el joc està tractant d'interferir amb Isaac. Al final del joc va ser assassinat.
  6. Jennifer Santos és un científic, així com un membre de l'equip Ellie Langford. Al final del joc d'encunys.
  7. Austin sivella és un dels membres supervivents de l'equip Ellie Langford. Va morir de la congelació.
  8. Pilots de Mark Rosen i Locke són pilots envien "Eudora". Mort en una ferotge batalla.

Juga el joc Dead Space 3 pc ho faràs per capítol. Tot en el joc de 19 capítols.

Extremadament versàtil en el joc Dead Space 3 Arma:

1. Llançagranades.

2. Llanternes.

3. Varietat de talladors.

4. Diferents tipus de fusells.

5. Truborezki.

6. Llançaflames.

7. Hammer.

8. Mines de contacte.

9. Cannon.

10. Varietat de pistoles.

11. Drotikomety.

12. Tallador de plasma.

Dead Space Game 3 oponents rics. Total en el Joc 2 de classificació

1. Necromorph.

2. Gent.

Nekromorfami major grup d'oponents en el joc.

Joc de Santa Space 3 atraurà no només als seus personatges, armes inusuals, però els seus gràfics i tot tipus de missions. A més, el joc Dead Space 3 li delectarà amb el seu contingut descarregable. Ells en el joc més, "despertar", i altres. Amb el nou contingut es pot usar armes sofisticades, triar diferents tipus de roba, així com millorar els robots de cerca.

Gaudiu d'una increïble quantitat d'emoció amb el personatge principal, Isaac, els seus amics i els seus enemics.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more