Marcadors

Defensors de Ardania

Noms alternatius: Defensors de Ardania

Processador: Pentium 4/Athlon 64 març GHz

RAM: 1 GB

Vídeo: 256 MB de memòria

Espai en disc: 1 GB

Defensors Ardania - un joc d'estratègia que combina els principis del gènere clàssic d'estratègia per torns i torres de defensa modernes populars. Defensors de Ardania 2012 ens porta en un univers molt alegre lloc de joc i mai viuen en pau. Cada dia hi ha alguna cosa fora del comú i defensors Ardanew constantment lluiten amb les invasions dels dimonis ataquen les terribles bèsties, i fins i tot desperta el mal etern. En la següent flagel pobres corrent a tota velocitat al seu rei a la recerca d'ajuda. En Defensors Ardania 2012 nou flagell pc convertir hordes de morts vivents que s'arrosseguen sota les pedres i els camperols pobres no tenien manera pot fer front als morts tornar a la vida, el que significa que bona, però només governant ha de tornar a prendre l'espasa a la mà i anar de càmping per a la salvació del seu poble.

Gameplay

Defensors Ardania 2012 pc és un encreuament entre "torretes" convencionals i una simple estratègia d'acció indirecta. Inusual per a les estratègies clàssiques fusionades amb molt èxit en els defensors de Ardania, on no només es pot defensar el seu territori, sinó també per dur a terme contraatacs i atacs massius, que garanteixin la victòria imminent. Els desenvolupadors van decidir donar-li una mica més de llibertat i oportunitats per igualar el jugador amb el seu opositor de l'ordinador. En Defensors Ardania 2012 jugador pot construir nombroses fortificacions, i enviar a assaltar la base enemiga una gran quantitat de les seves tropes després de veure aquest - arribar a les persones o no, perquè l'enemic no dorm i construeix la seva pròpia defensa amb la màxima cura, de manera que els atacs de cavalleria estrets reductes no penetren.

Batalla sense lluitar

Per descomptat, l'enemic no va a esperar que la seva ofensiva i enviar les seves tropes a conquerir la teva fortalesa, aquí anem a haver d'esperar que la primera sorpresa - les tropes que marxen, movent-se cap a l'altra, valent i cerimoniosament passar sense si més no entrar en una mica de molèstia. Atacar les tropes a les mesures de protecció no participen fortament, donant a aquesta ocupació a mercè de les seves fortificacions, i la seva tasca principal - per trencar les defenses enemigues. Totes les unitats de combat es fan en compliment de totes les torres de canons de defensa, sota el seu control té diversos tipus de tropes que el rendiment de combat, en poques paraules, algunes tropes s'executi ràpid, el segon batedor, i altres seran capaços de destruir les fortificacions enemigues. Construir unitats incomptables defensors Ardania no està donat, el qual utilitza un límit estricte, però, morint a les tropes enemigues reductes, li permetrà accedir a una altra part de la producció de "carn de canó", i una onada rere l'altra destruiràs l'enemic per enfortir la victòria plena i incondicional . En un primer nivell, se li donarà a l'ajuda d'una unitat única, heroi capaç d'ús al camp de batalla de la seva extraordinària capacitat. Distingir l'heroi en el camp de batalla no serà difícil, ja que es mantindrà en gran mesura fora de la multitud és increïblement gran. Quant a la protecció, a partir d'un nivell a un altre, obtindrà més i més oportunitats de millorar la seva ràbia, necessitarà monedes d'or. El model econòmic del joc és simple d'horror i de fer alguna cosa especial per als guanys de Finances no es requereix - els diners s'acumularà automàticament, també cal gastar sàviament només.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more