Marcadors

Operacions del Desert

Noms alternatius: Postres Opera, les operacions de postres, Desert de les operacions, l'Operació Tempesta del Desert

Joc en línia Desert Operations - joc de navegador gratuït gènere econòmic i estratègic. Aquest és un projecte de Looki, la idea que els aficionats interessats de batalles militars. Converteix-te en un general excepcional i conduir les tropes d'un dels costats del conflicte, desenvolupar i alterar la seva base militar, tenen tecnologia moderna - Desert Operations on-line en temps real a punt per donar-ho tot.

Per entrar en el cicle d'esdeveniments emocionants, Desert Operations requereix el registre en línia i tenen els següents requisits del sistema:

1) Sistema Operatiu Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Processador de 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Memòria 256 MB

4) Targeta de vídeo de 64 MB

5) Connexió a Internet

Registre d'Operacions Desert - és una expressió del seu desig d'esdevenir un habitant de l'apassionant món dels jocs en línia. No són necessaris ajustos addicionals. Participa en el joc Desert Operations es produeix de la següent manera:

- Introduïu el nom d'

- La direcció de correu electrònic existent

- Especifica la contrasenya

- Poseu una marca a que l'acceptació dels Termes _1_ []

Juga en línia del joc Desert Operations començarà amb una base petita. Atès que vostè és el propietari legítim de la mateixa, ha de preocupar-se per la construcció dels objectes necessaris, que són:

• Major

• Universitat

• Centre comercial

• Banc

• Fàbriques

• Caserna dels empleats

• Cases

• Port i aeroport

• mina

Sense el control de l'Estat Major de lluita es torna impossible. A través de l'Estat Major General Vostè controlarà la flota aèria i marítima.

La universitat va crear i va produir una tècnica diferent. També hi ha diferents investigacions. Vostè aprendrà les tècniques i aprendre a produir generadors dièsel, els diferents tipus de míssils, la planta d'energia nuclear, bombes, armes, armadures i molt més.

Mall és necessari per tal de mantenir les relacions comercials i econòmiques. En un moment es pot configurar per a la subhasta 10 posicions, i comprar un màxim de 60. Els béns són recursos com l'or, les municions, el petroli i altres la producció nacional.

El banc et guardi els seus estalvis i valors diferents. A més d'obtenir un percentatge de la inversió.

El meu és un lloc de desenvolupament i producció de pous de petroli al joc un recurs molt valuós.

Les fàbriques donen l'oportunitat de produir el seu propi material original i porta ingressos considerables al seu amo.

De les fàbriques en aquestes explotacions ha de ser la seva espècie

Petroli

Militar

Armes

I, per descomptat, es requereix que les cases i barraques per organitzar a la població civil i els militars.

Com es pot veure, Desert Operations joc en línia cada edifici determina la seva funció. Només si hi ha objectes de dades suficients i del seu desenvolupament, és possible que senti que està a punt per a l'acció militar.

Reproduir Operacions Desert haurà de defensar-se dels atacs per atacar els enemics i per recuperar el territori dels rivals. Construir un poderós exèrcit de diferents unitats. L'estructura de les seves tropes pot incloure tancs, avions, infanteria marina. A les unitats especialitzades, dissenyades per a finques de defensa. En total en el joc en línia Desert Operations acumula 38 tipus d'unitats. Tots ells són únics. Cada un té els seus punts forts, però també una mica vulnerable. Per assegurar la qualitat del seu treball, i simplement existir, crear certes condicions. Per exemple, per proporcionar el combustible necessari als diferents tipus d'unitats disponibles per tenir cura dels respectius edificis.

Abans que vostè s'atreveix a atacar l'enemic seleccionat, fer un reconeixement. El joc és una funció d'espionatge. Hi ha satèl · lits especials i avions furtius. Només una acció ben planejada i deliberada tindrà èxit! Jugar Desert Operations - que significa demostrar la seva capacitat estratègica per utilitzar potencials credencials gerencial-intel · lectual. I s'aplica més força, més dolç serà una victòria! Derrotat oponent es veu obligat a donar el 33% dels edificis que produeixen recursos. Imagineu el divertit que això perjudica l'enemic!

Recursos - aquest és el primer assistent en el desenvolupament de la força militar. Petroli i els diamants en aquest sentit literalment irreemplaçables. A més, no pot prescindir de querosè, municions, combustible, or i, per descomptat, diners.

Per simplificar la seva supervivència en el dur món de les Operacions Desert, aliats podyschu. Crea un compte o unir-se a l'aliança ja formada. Mantenir relacions d'amistat entre les aliances, i sentir com més fàcil seria la solució a molts problemes.

Juga en línia del joc Desert Operations pot, en evolució sense restriccions. Després d'haver arribat a un cert nombre de punts, anar a nous nivells de joc. Inicialment, el joc ofereix un assistent virtual. Ell serà capaç d'especificar que què millor lloc per construir en el seu terreny, per donar pistes útils sobre les diferents accions. Inexpert pot fàcilment assimilable, sense por d'un atac des del costat. Evolucionar en silenci fins que fins que arribi 2000 punts. Aquí és quan acaba la immunitat. Si es converteix en l'agressor abans d'aquesta data, aneu en compte de oponent venjança. Tingueu en compte que com més alt sigui el teu nivell, més alt és el nivell de l'enemic. El joc està dissenyat perquè el seu desenvolupament es produeix en paral · lel.

Joc Desert Opera no deixarà ningú indiferent estrateg!

Per contra, esdevenir un membre del partit i participar en les competències intel · lectuals molts jugadors! Deixi fortuna somriure, i que gaudeixi del plaer dels seus èxits!