Marcadors

Deus Ex Mankind Divided

Noms alternatius: Deus Ex Mankind Divided

Jocs Deus Ex Humanitat Dividit d'una conspiració global.

Dusp Mankind Divided és una seqüela de la sèrie Human Revolution publicada el 2011 Eidos Montreal, amb l'editorial Square Enix, s'està preparant per publicar una seqüela sobre els esdeveniments de la trama dos anys després de la primera part. Encara que el joc serà llançat només 23. 08 2016, se sap que la descàrrega Deus Ex Mankind Divided està disponible per a plataformes:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One
El tirador

Stealth amb signes d'un tirador de la persona líder desplega esdeveniments el 2029 El futur no és tan llunyà, però els autors han dotat el món dels jocs de joc de tecnologies que probablement no estaran disponibles per a la humanitat. Tot i que, atès que es tracta d’una ficció, es pot permetre qualsevol cosa.

corrent per la parcel·la.

Si pre-comanda, podeu descarregar Deus Ex Mankind Divided abans de temps. En la societat del futur, la ciència i la tecnologia han anat tan lluny que han après a modificar les persones. Els membres o els òrgans danyats es substitueixen per biopròtesis, i la gent obté noves oportunitats. Alguns se n'aprofiten per a fins delictius i això fa que la societat siga contra tots els ciutadans "mecanitzats".

La situació es converteix en incandescent que es considera desaforat i obligat a viure aïllat. Entre ells, Adam Jensen és un agent interpol encobert. Està armat amb biopròtesis mecàniques i armes modernes. És un desconegut en el món de la gent comuna i entre ells. Per això, és important determinar el patró correcte de comportament per descobrir la conspiració i entendre a qui confiar.

Players per desenvolupar la capacitat d’Adam, convertint-lo en un guerrer astut, fort i intel·ligent. Les armes també estaran disponibles per a diferents mostres i es podran obtenir en un moment de pas. Durant les escaramusses, l'heroi perdrà energia, però a diferència de la sèrie anterior, on havia de trobar una manera de restaurar-lo, ara passa automàticament.

Entre els nous productes de Deus Ex Mankind Divided en un PC, veureu un escut de titani, que protegeix temporalment contra danys físics. Un altre heroi ha adquirit un Tesla, una arma útil que funciona com una pistola atordida, però amb una càrrega electromagnètica més potent. Es munta al raspall i allibera 4 càrregues. La funcionalitat de les nano-pales ha canviat, poden funcionar com a arma remota i una pistola de descàrregues il·legals es munta a l'avantbraç del PEPS d'Adam.

faccions i personatges.

És molt natural que en aquesta situació les persones es divideixin en dos grups:

 • KPA coalició de drets augmentada
 • ОП 29 grup operatiu

CPA és un grup no governamental, però que té pes en el món polític, ja que representa una part significativa de la població de persones augmentades. La coalició es troba a Alemanya i està dirigida per un ex-doctor Talos Rucker. Recentment, l’organització va començar a acusar actes terroristes malgrat les seves declaracions pacífiques.

ОП 29 va aparèixer a causa de la decisió de les organitzacions governamentals de diferents països i té tota l’autoritat.

En cada facció trobaràs diversos personatges. Les files de la CPA són:

 • Talos Rucker, cap de la coalició. Per a la protecció de les persones augmentades prefereixen mètodes no violents, però algú el substitueix.
 • Victor Marchenko està inclinat a mètodes radicals.
 • Watslav Koller, enginyer d'augment sense principis sota la coberta de la màfia Zhvali.
OP000: Composició OP 29:

 • Adam Jensen somia amb aturar els Illuminati per salvar el món.
 • Gerent de sucursal de Jim Miller.
 • Alex Vega ajuda a Adam a descobrir tot el que fa als Illuminati.
 • pilot de Chikain al grup d'Adam.
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more