Marcadors

Dirt 3

Noms alternatius: Dirt 3

Dirt 3 joc és una continuació de la segona part d'un emocionant joc de Boig Racing Dirt 2.

Al llarg del joc Dirt 3 haurà de guanyar-se la reputació, que es defineix en punts. Punts per la reputació que rebran després de participar en concursos i altres tasques. Reputació Vostè necessita per atraure patrocinadors.

Joc Dirt III inclou una manera especial en el qual es vol fer diferents trucs per aconseguir punts, i obtindrà la ruta amb obstacles.

Descarregar Dirt 3 es pot amb el lloc oficial, així com d'altres fonts que proporcionen aquest accés.

Dirt joc 3 pc setembre només després es pot descarregar des del lloc. Descàrrega Dirt 3 PC també és possible a través de l'arxiu torrent després d'instal lar al seu ordinador el programa corresponent.

Joc Dirt 3 se li donarà l'oportunitat de que els cotxes diferents que vostè pot millorar el mateix. La seva atenció es presentarà noves àrees per a la competició i noves rutes. És en aquesta sèrie de jocs Dirt esdeveniments més emocionants.

Per començar a jugar Dirt 3 vostè haurà de registrar primer en el lloc. Per inscriure, cal especificar:

1) Accepteu l'acord.

2) Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i contrasenya.

3) enviar correu electrònic.

I llavors vostè haurà de Dirt 3, descàrrega i instal al seu ordinador.

Vostè tindrà l'oportunitat de muntar els 50 cotxes de ral · li que són els cinc millors dècades d'aquest esport.

A la partida DiRT 3 destaquen els jugadors, el que portarà als millors jugadors. També s'ha de provar a si mateixos com els conductors professionals per fer una carrera en la competència de carreres off-road.

Igual que tots els altres jugadors per elevar la seva posició global, DiRT 3 en què haurà de treballar dur.

Joc Dirt 3 es caracteritza pels següents trets:

1) Se li donarà l'oportunitat de muntar en els cotxes més populars de les últimes dècades del segle 20.

2) El nou règim permetrà a mostrar com un pilot de primera classe. Vostè participarà en la deriva, les carreres de la policia i el salt de salts d'alçada.

[3] _0_) Les diferents condicions meteorològiques. Vostè participarà en la carrera, independentment de les condicions meteorològiques del joc.

4) El món sencer. Cal superar les diferents partícules de quilòmetres del planeta: Europa, Àfrica, Amèrica, etc

5) La manera de pantalla dividida.

6) Glòria. Pots pujar vídeos amb les seves carreres, victòries immediatament memorables a YouTube, mentre que no abandonin el joc.

Joc Dirt III li donarà una gran quantitat de emocionants viatges inoblidables extrems i un munt de diversió. Trieu cotxes, millorar-los, participar en concursos de diferents nivells de dificultat per guanyar experiència i ascens al cim dels millors riders del món del joc Dirt 3. Convida als teus amics i compartir la seva experiència amb ells.

Submergeix-te en aquest insòlit món dels esports extrems i d'aventura. Sentir-se com un pilot real amb Dirt 3!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more