Marcadors

Teòlegs de l'Est

Noms alternatius: Teòlegs de l'Est

Si t'agraden els jocs fets en estil de l'animi, els teòlegs del joc d'Orient haurien certament complaure't. Aquest és un dels projectes creats pel Game321 desenvolupadors, per tant, com ho demostra la pràctica, s'espera una cosa molt interessant i ben fet. Joc de Navegador és una meravellosa reflexió sobre el tema dels jocs realitzats en el gènere dels MMORPG. En conseqüència, el projecte s'implementa totes les característiques típiques del gènere MMORPG. Per exemple, vostè ha de bombar gradualment el caràcter de poder accedir a nous nivells. Des del començament del joc per a qualsevol participant del projecte són les missions i tasques inherents als jocs de rol disponibles. Cal assenyalar que totes les accions del joc es produeixen amb la suficient rapidesa, tota la trama es desenvolupa tan ràpidament que vostè, com un jugador prou tossut per ser un parell d'hores per arribar a nivell 25.

Teòlegs d'Orient en línia - un gran joc multijugador massiu en línia, implementats en 2D. Explorador de projectes, de manera que no ha de descarregar i instal lar qualsevol programari o clients addicionals. Entrar en el joc, et transporta a temps antics. Aquest món del joc està ple a vessar de criatures úniques extraordinàries, que s'executa una mitologia xinesa. Però ara no hi ha prou del món. En la missió, vostè és responsable - el partit serà perseguit pels déus, d'una banda, i sobre les altres criatures hostils, vostè ha d'ajudar a aquesta terra amb problemes. Ajuda només pot unir-se amb jocs "col · legues", fer nous amics. Al costat de derrotar a les forces del mal serà molt més fàcil.

Ja que estem parlant sobre el projecte en línia, llavors, és clar, dels teòlegs de la inscripció de l'Est haurà d'iniciar el joc. Fins i tot malgrat que tota la gestió del projecte es presenta en anglès, s'ocupen que no és difícil - tot es fa molt accessible i comprensible.

Per començar el procés de registre, vostè només ha de vincular «Començar joc», que es pot trobar a la banda esquerra de la pàgina del joc.

S'obrirà un formulari d'inscripció omplint vostè pot començar en els teòlegs de l'obra de teatre Orient. Llegiu amb atenció les instruccions del sistema i omplir tots els camps per tal d'indicar el seu nom d'usuari, contrasenya i bústia de correu electrònic.

Si es desitja, tot nouvingut a entrar al sistema serà capaç d'utilitzar les seves dades en una de les xarxes socials. Per tant, veure autoritzar l'ús de Facebook, Google, Yahoo i PayPal. Si anteriorment tenia per complir amb els jocs Game321, a continuació, comproveu si s'arriba a la introducció de les dades prèviament gravats.

Qualsevol persona podrà jugar als teòlegs del joc d'Orient una de les classes de personatges:

Eidolon posseeixen poders màgics.

Espasa Santa molt desenvolupat físicament.

Full Elf pot curar als aliats i altres caràcters.

Agradable i el fet que tothom serà capaç de jugar als teòlegs d'Orient lliure.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more