Marcadors

Drac Pals

Noms alternatius: Drac Pals

Joc Dragon Pals és un joc en línia basat en el navegador, que va ser creat en un estil fantasia. Aquest joc està dissenyat en el gènere de l'animi, on les seves mascotes seran dracs. Joc Dragon Pals es trobarà amb una jugabilitat única i inesperada, i aquí podràs veure la classificació de classe personalitzada per sexe.

Llengua estrangera (Anglès) es presenta en el registre del drac Pals. Per tal de crear aquest joc, ha d'introduir la següent informació sobre vostè:

1) La seva adreça de correu electrònic o nom.

2) Escriu la contrasenya.

També pot registrar a través de Facebook .

Joc joc Dragon Pals Vostè va a ensenyar a les seves mascotes - dracs. Vostè pot millorar les seves habilitats. Vostè pot fins i tot ser un parell de dracs, que es poden utilitzar al mateix temps si és necessari.

Joc Dragon Pals juguen no només s'ha de centrar en l'afilat de la batalla, però també li cuidarà de la seva mascota. Per fer això vostè necessita per crear el seu propi hort i conrear aliments en ell per les seves mascotes fabuloses.

En el joc de navegador Drac Pals en línia, hi ha tres classes:

1. Arquers - ells força explosiva són coneguts per dibuixar un mal enorme a la batalla. Ells són els més utilitzats per Danys en el llarg termini.

2. Guerrers - que tenen fortes cor que fan d'ells més incondicionals defensors. Encara els seus atacs moderat que poden suportar import més de dany.

3. Magee - són mestres elements propis dues parts defensa, i danys aplicació . Ells són els més equilibrat de les tres classes i estan poderosos curanderos [_7_ ].

Cada classe té el seu propi conjunt únic d'habilitats. Aquestes habilitats es componen de tres tipus diferents d'indicadors: atac, de suport i de talent. Habilitats com ara atac i suport poden tapar la barra d'habilitats per a ser utilitzat en la batalla, i el seu talent actuen habilitats passives.

Els jugadors tenen dos tipus diferents d'habilitat i es poden utilitzar fins a tres habilitats a la barra d'habilitats en qualsevol moment. Només un principals habilitats d'atac es poden utilitzar en una baralla calent, però també es pot utilitzar tantes combinacions com vulgui.

A la partida Drac Pals és un sistema de l'alquímia, que s'utilitza per convertir or ametista. Com més alt sigui el nivell d'excel · lència de l'Alquímia, més el jugador pot recollir ametista. No hi ha límit a la quantitat que un jugador pot transformar i tenir l'oportunitat d'aconseguir deu vegades més. Els jugadors VIP tenen l'oportunitat d'alliberar la refinació, i també poden obtenir paquets de Alchemy.

Per domar dracs i tots els competidors serà difícil per a vostè.

Lluita a la sorra i tenir el coratge per lluitar per premis. Millori les seves habilitats i aplanar el camí als tresors que li recompensa per la seva ardu treball.

Trii la seva classe i lluitar amb tot el coratge.

Entra en el joc del drac Pals gratis i s'han establert no està aventures probables i emocionants del joc per a ells i els seus petits amics.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more