Marcadors

Les dues torres

Noms alternatius: 2Towers

Les Dues Torres en línia - és un joc de navegador en línia (MMORPG) d'un nou tipus, on les tàctiques escollides correctament predominants i esperit d'equip. Hi joc d'equip només coordinat i tàctiques escollides correctament permeten guanyar la batalla. Joc Les Dues Torres és accessible des de qualsevol navegador.

A fi de començar a jugar el joc en línia Les dues torres, no necessita complicades te Les dues torres: a la pàgina principal fent clic al "Registre" botó, s'obrirà una nova pàgina en la qual el camp de registre, introduïu el nom (login) optar per prendre la paraula i Saugus amb les regles del joc. A continuació, aneu a la següent pàgina, seleccioneu la classe de 6 ofertes: Constructor, Archer, mag, sacerdot, Ballista i nadius. Si un personatge és el que no t'agrada durant el joc, que es pot canviar i continuar en l'obra Les dues torres.

Després de seleccionar un personatge, obrir el menú de "Perfil", es pot veure la tendència de caràcter, ibid introduïu l'adreça de correu electrònic, la contrasenya i triar el sexe del seu avatar. Bé, això és bàsicament tot en el joc Registrar dues torres acabades i és ara, després de tots els ajustos que pot jugar el joc en línia Dues Torres.

Inicialment, es convidarà al teu personatge per realitzar la primera tasca de Quest per al qual rebrà una recompensa moneda del joc. En aquesta etapa de les tasques de missió -13 peces.

Joc de Dues Torres té la moneda del joc en línia - or, plata i perles. Les perles es poden comprar amb diners reals, l'or i la plata guanyada en les maneres de joc.

Per aquesta moneda en botigues especialitzades, es poden comprar diferents armes i municions (cada personatge la seva pròpia), poció i runes.

Cadascun dels personatges té l'oportunitat de comprar l'estat (de pagament): Màster, The Bounty Hunter, Guerrero, comerciant, explorador, Disfressa, Freeze locha, banquer i subhastador. A més d'estatus, els personatges tenen set classes de característiques: atac, defensa, sort, agilitat, diligència, la cobdícia i l'intel · lecte. I aquestes habilitats: cop màgic pell pètria, més lents, Benedicció, Anathema, Tractament, fort elenc, Mur d'escut.

Joc Dues Torres ofereix altres capacitats de procés per lots, sinó també per una certa quantitat de moneda del joc: Warlord, terratinent i comerciant.

Després de completar cada nivell en el joc, el personatge rebrà una copes gratuïtes de característiques que han de ser distribuïts entre els paràmetres de l'heroi.

Les Dues Torres en línia ofereix diversos tipus de batalles: Arena Batalles i lluita per a novells. I a més, aquest tipus de baralles com "Invasion" - que lluita contra monstres (3x7, 7x7), on la victòria és generosament recompensat.

En Les dues torres, es pot utilitzar per jugar Tyr (aquí es pot explorar les diferents habilitats, lluitar contra monstres, tracti diferent munició i fer una mica de diners).

Pels que prefereixen la comanda i coordinar el joc, hi ha una oportunitat per unir-se al clan. O pot crear el seu propi compte. Juga el joc en línia Dues Torres clan compost, llavors serà capaç de fer front a totes les qüestions que sorgeixin en el transcurs del joc, juntament amb els altres.

Ascendir en l'escala de la carrera en aquest joc, vostè pot millorar el títol del joc de l'ordinari a mariscal. Però això no és el final, si vostè fa tots els esforços possibles per assolir el rang de Guardià Fortalesa, és gairebé part superior de l'evolució del joc. Però l'objectiu final de cada jugador en el joc, no és la possessió d'or i fortaleses, i comprar la seva pròpia illa (hi ha quatre tipus d'illes: l'Illa Little, Little Island, Middle Island i Big Island), i, finalment, obtenir el títol de Guardià de l'illa.

Així que en conclusió d'aquesta revisió, vull afegir el següent: En el joc hi ha moltes característiques interessants, llocs, edificis i matisos del joc, com les dues torres joc en línia és el "volum" i es compon de moltes illes. Per tant, en lloc de tots en una breu ressenya no és possible. La millor opció per explorar tot el joc, aquest joc d'ingrés Les dues torres, que jugaran en les dues torres que estudien des de l'interior. Llest per a l'aventura? Dues torres xec esperant per tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more