Marcadors

ECO inc

Noms alternatius:

ECO inc és un joc que recorda molt al conegut joc, on la tasca del jugador és destruir la població mundial creant un virus perillós. Aquí, al contrari, cal salvar el planeta d'un desastre ecològic. El joc està classificat com a joc d'estratègia. Però, de fet, la seva tasca no és només entretenir-te, sinó també proporcionar molta informació útil per a cada habitant del planeta sobre com de fràgil és el nostre hàbitat, que compartim amb un gran nombre d'organismes vius que depenen de les nostres accions. .

El joc té la missió més difícil que pots complir. Cal evitar que la humanitat destrueixi el medi ambient i fins i tot restaurar l'ecologia ja destruïda del nostre planeta. Al mateix temps, per evitar l'extinció de la civilització humana, i per això ho hauràs de provar. Estudia i finança centenars d'ecoprojectes. Analitzeu fins a quin punt la societat accepta cadascun dels projectes, i fins a quin punt va resultar eficaç. Es necessita temps per estudiar l'ecologia i el nostre fràgil ecosistema per entendre com podem ajudar-lo de la manera més eficaç. Per recuperar la població d'algunes espècies que hi ha al nostre planeta, caldrà dedicar-se un temps i aprendre a curar el medi ambient. Només així serà possible restaurar l'ecosistema.

Hi ha molts escenaris al joc per triar.

Aquesta és la seva llista:

  • Salvem el planeta
  • La pirateria marítima
  • Escalfament global
  • Animals gemecs
  • Crisi global de l'aigua

I molts més.

El terreny de joc és un model interactiu del món amb un mapa dels continents. El procés del joc es redueix a prendre decisions sobre una sèrie de qüestions ambientals. A continuació, mireu el mapa. En cas de problemes, veuràs les icones corresponents i sabràs on intervenir davant la situació. Els problemes poden ser de diversos tipus. Problemes amb l'aigua potable, la caça furtiva, el canvi climàtic i altres. Per resoldre aquests problemes, seleccioneu els projectes mediambientals necessaris i patrocineu-los invertint-hi punts d'acció.

Veureu un paràmetre de fidelitat diferent en diferents regions. Això mostra com de bé tracteu els problemes en aquestes ubicacions. Quan les coses van bé, automàticament es generaran punts d'acció.

Sovint es produeixen diversos cataclismes al planeta, que afecten regions veïnes. La solució a aquests problemes també caurà sobre les vostres espatlles.

El temps al joc passa molt més ràpid que el temps real. anys canvien en qüestió de segons, de manera que tots els canvis es produiran amb força rapidesa. La durada del joc està regulada, no funcionarà indefinidament. Al final del període de càlcul assignat, el joc podrà veure les estadístiques i l'eficàcia de les vostres accions o, per contra, van contribuir a la mort de moltes espècies, i potser fins i tot la mort de tota la població del planeta. .

Podeu descarregar

ECO inc gratuïtament a Android des de l'enllaç del lloc.

No retardis que el destí de tot el planeta està a les teves mans, comença a jugar ara mateix!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more