Marcadors

Límits de la batalla: Eldoran

Noms alternatius: Eldoran

Eldoran: Els límits de la batalla en línia resolen el problema de la correcta elecció del joc de fantasia diària per a molts jugadors que s'avorreixen en un primer moment i deixi la diversió, però tots la mateixa rutina i la senzillesa dels jocs en línia similars. L'avantatge d'aquest joc es pot dir així jugar el joc en línia Eldoran: límits de la batalla, amb només una connexió a Internet i familiar per al seu navegador web. El joc no requereix descarregar cap programari especial a l'equip.

Eldoran Joc en línia: Els límits de la batalla li dóna l'oportunitat de submergir-se en el món de la fantasia i l'aventura que participen en la lluita entre el bé i el mal. Tria el teu bàndol bastant del conflicte, crear el seu propi personatge, completa missions, guanyar batalles, et tornes més fort pel fet que ha extret l'experiència. Com en qualsevol joc en línia, l'objectiu principal del joc és competir amb altres jugadors en línia.

Per reproduir Eldoran: Els límits de la batalla que s'ha de passar d'inscripció en el joc Eldoran: Els límits de la batalla. No li pren molt de temps i és gratis. Eldoran: Registre límits de la batalla consisteix en diversos passos:

1. A la primera finestra de registre s'ha de triar la raça del teu personatge i configurar seleccionant les característiques inicials dels paràmetres d'atac, defensa, agilitat, màgia.

2. A continuació, seleccioneu el nom de la part exterior i el pis que ha creat heroi.

3. En l'etapa final de la inscripció, s'escriu el seu nom, adreça de correu electrònic, la contrasenya i un nou joc d'acord amb les regles del joc.

Felicitacions. Fes-Eldoran: límits de batalla van passar, i vostè pot començar la seva aventura.

Eldoran Joc: límits de batalla en línia no ho fa la càrrega de la seva classe de caràcter elecció difícil, perquè vostè mateix personalment determinar quines característiques s'hauria de centrar en l'experiència de lliurament punts al teu heroi.

En aquest joc vostè està en el dret de triar quina de les quatre races disponibles Eldoran món: Batalla fora a jugar. Vostè pot jugar el joc Eldoran: Els límits de la batalla per a la carrera progressiva en línia ascètica bruts Irie, Gran sattekov desenfrenada pecaminós i salvatge.

Brut - el més avançat en els aspectes tecnològics de la gent i ekonomicheskom Eldorana. Aquestes persones no confien en la sort i la màgia volàtil. Societat cohesionada i una ment inquisitiva - aquestes són les principals formes de combatre sattekov contra altres races.

Satteki - exactament el contrari brut. Són un poble de caçadors i rastrejadors. En la lluita per la supervivència, utilitzar les forces de la natura, ja que conté un antull de cada naixement Satteke.

Gran - la gent no li reconeix la moral familiar. Ells han fet molt la seva elecció a favor de llibertinatge i plaers perversos. Naisilneyshy d'aquest poble tenen poders màgics a la seducció i la manipulació.

Airi - nadius de persones a Gran van fer la seva elecció a favor del rebuig dels plaers corporals. És certa barreja i Gran Sattekov. Tot i la bogeria Nargen són els seus pitjors enemics, que, per cert, és bastant comú.

Malgrat la seva interactivitat i la jugabilitat Eldoran joc està en procés de revisió activa, i juguem fins que la versió beta del joc. És a dir, tenim una garantia per al desenvolupament i la renovació del món tan emocionant. Ha introduït recentment per al joc seria capaç de crear clans - comunitat en línia dels jugadors que estaran en un futur proper per lliurar una lluita aferrissada pel control de territoris al mapa global del món Eldoran.

Cal assenyalar Eldoran: Límits de la batalla - un joc en línia desenvolupat per domèstica Kharkov «Fantasy Univers». Donar suport als productors nacionals. Sobretot perquè els programadors han intentat i segueixen tot el possible.

Assegureu-vos Eldoran: Batalla fora del joc en línia és una cosa que no li deixarà que t'avorreixis i preveu l'obertura total, ja sigui en el desenvolupament del caràcter talent joc de lluita.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more