Marcadors

Elite perillós

Noms alternatius: Elit perillós

Joc Elite Simulador espacial perillós.

La conquesta de l'espai és el somni de la humanitat, que no es farà realitat durant molt de temps. Per descomptat, alguns països envien els seus vaixells a l'òrbita terrestre, estudien la superfície de la Lluna i Mart, utilitzen el satèl·lit per predir el clima, supervisar els seus veïns i realitzar moltes altres operacions. Tanmateix, aquest és un babble infantil en comparació amb el que el joc Elite Dangerous ofereix al simulador espacial. Va ser desenvolupada per l'empresa Frontier Developments, encarregada de la publicació Frontier Developments. Va ser llançat a l'hivern de 2014, i l'última actualització va ser a la primavera de 2017. També és la propera sèrie Elite, però molt avançada pel que fa a tecnologia.

Començant a jugar al joc Elite Dangerous, un jugador experimentat notarà molt en comú amb les versions anteriors. El més important que s'ha conservat és la possibilitat de navegar pels vastos territoris. En aquest cas, els desenvolupadors van decidir no vincular el jugador a aquestes convencions com l'elecció de la professió. De fet, encara que es preveuen aquí, però són molt condicionals. En qualsevol moment, podeu reconfigurar el vaixell i fer alguna cosa inusual en la funció escollida si és més rendible en aquesta situació.

a través d'espines profundes en galàxies

Després del desig de descarregar Elite Dangerous es va encarnar, el novell rep un vaixell i 1000 unitats monetàries de crèdits. Aquest és l'únic que necessites per començar una carrera:

  • Comerciant
  • Pirata
  • Investigador
  • Caçador darrere del Head

Però, com ja s'ha esmentat, ser un pirata i veure un vaixell estranger danyat, no haureu d'acabar i robar-lo. Podeu ajudar a restaurar les seves funcions, compartir menjar i combustible, amb el retorn del seu suport. Això no permet pensar constantment sobre el vostre paper, sinó simplement actuar segons les circumstàncies, gaudint de la manera de jugar.

Al món obert hi ha uns 400 mil milions. sistemes estel·lars, de manera que vagin a on. Innumerables planetes són únics en la natura i els recursos. Explorant-los, podeu trobar grans dipòsits de minerals i començar a extreure'ls. Lluitar amb els competidors és inevitable. Encara que les extensions de grans, però els camins trillats no són tantes, i fins i tot més estudiats els planetes, que agrupen disposats a obtenir beneficis. Totes les vostres accions tenen conseqüències. Per exemple, fent-ho bé econòmicament, un dia et convertiràs en monopolista i podràs influir en el mercat extern. El mateix passa amb la política que té més poder militar, que regula la pilota.

V Elite Dangerous es pot jugar seleccionant un dels 3 modes:

  • Mass Online;
  • Un grup cooperatiu de jugadors s'uneixen per manipular fora del món en línia;
  • Single no té cap connexió directa amb altres jugadors.

És encara pot triar una de les forces galàctiques i jurar lleialtat a ella. Com més gran sigui el vostre estat, més podeu influir en les seves decisions. La part superior del govern publica periòdicament una tasca a qui atacar, qui arruïnar, amb qui iniciar les negociacions, etc. En obeir i complir els requisits, el jugador a canvi rep bonificacions de jocs valuoses.

V Elite Perillós a tots esperant una aventura constant i una elecció il·limitada d'acció. Els mateixos jugadors controlen el que està passant al seu voltant, afectant el millor de la seva força, professió i rang. Aquí tothom trobarà un lloc per comerciants, prospectors, polítics, militars, mercenaris lliures, pirates i altres professions. Desenvolupeu els vostres vaixells, oferint-los noves funcions i habilitats. Equipa amb una arma, perquè fins i tot un comerciant pacífic de vegades necessita defensar-se a si mateix. Busqui aliats i conclogui tractats de pau, iniciï guerres i actuï com enviat.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more