Marcadors

Imperi: quatre regnes

Noms alternatius: Imperi: quatre regnes

Game Empire: Quatre regnes sobre el regne medieval.

Si t'agrada jugar joguines al teu telèfon mòbil, et recomanem Empire: quatre estratègies de MMO Kingdoms per a Android, iPhone i iPad. El desenvolupament pertany a l'empresa Goodgame Studios, que es va ocupar de l'adaptació en diversos idiomes, i es pot triar de manera còmoda. Els esdeveniments tenen lloc en temps de reis i cavallers, de manera que l'ambient medieval reina en tot. Després d'una breu introducció, durant la qual ajudeu a fer front a la gestió, procediu a una acció independent.

Empire: La descàrrega de Four Kingdoms no és difícil, perquè està disponible de forma gratuïta. Però si sou un dels que no podeu esperar per avançar més ràpidament, prepareu-vos enviar periòdicament des del vostre compte una quantitat reduïda per accelerar la construcció, la mineria o la millora de l'edifici. Si prefereixes jugar a la pantalla gran, pots descarregar Empire: Four Kingdoms a l'ordinador i això serà una joguina basada en navegador amb la mateixa configuració que la seva versió per a mòbils.

Ens trobem en un nou territori.

Cada jugador s'assigna una peça de terra, que ha de ser protegida i desenvolupada. Construir-se dins del regne de l'edifici, extreure recursos, entrenar l'exèrcit. A poc a poc, els límits de les possessions s'ampliaran, ja que hi haurà més necessitats. Hi ha molts edificis, i l'accés a ells s'obre de forma gradual, però els més importants són:

  • Explotacions mineres
  • Sàlvia
  • Ferms
  • Més serveis
  • Tables

Un dia us permeten acumular materials útils, altres són responsables dels aliments, altres són necessaris per protegir el regne. També tindreu espies. D'una banda, aquests són nois útils que ajuden a conèixer el potencial militar i l'economia del regne veí, però que, d'altra banda, poden convertir-se en un problema. Per exemple, de vegades exciten les persones, i els incendis comencen a sortir a la ciutat.

També cal tenir en compte que l'espionatge dels veïns no és només tu, sinó que altres espies també estan espiant a les teves terres. Per atrapar-los, envieu els guàrdies per patrullar els carrers. Un espia capturat pot trobar informació valuosa sobre qui ho va enviar i enviar el seu exèrcit al client.

Game Empire: Four Kingdoms li permet triar la tàctica del desenvolupament dels esdeveniments. Intenta negociar pacíficament, i només si la diplomàcia no dóna resultats, no es pot evitar la participació en batalles, de manera que encara hauràs d'atacar o defensar de tant en tant. Per això, és necessari utilitzar amb habilitat les forces disponibles, ordenar-les correctament i aplicar les eines disponibles al lloc.

També hi ha una opció per tractar amb l'enemic mateix o per unir-se amb regnes amistosos. L'elecció s'ha de fer cada vegada individualment, en funció de les vostres capacitats i les forces enemigues. En aquest cas, podem donar consells a la societat perquè es comportin activament, de manera que se't conegui i es valori. Si participes activament en la vida de l'aliança, en cas d'atacar-te, hi ha més possibilitats que la crida a l'ajuda respongui ràpidament. A més, hi ha oficines electives en aquestes associacions. A més dels líders i els seus assistents hi ha diplomàtics, ajuden a fer la pau entre aliances o alliberen una guerra, havent estudiat per primera vegada la seva relació. Els reclutadors es dediquen a la recerca de nous membres de l'aliança, els mariscals comanden les forces principals i els tresorers controlen l'emplenament del tresor intern.

Empire: el joc de Four Kingdoms té moltes cares, però és impossible explicar-ho tot en detall. Hi haurà invasions de nòmades, samuráis i altres estrangers. Hi ha un estudi de noves terres amb condicions difícils o favorables, participació en processos reals i molt més.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more