Marcadors

Empire Universe 2

Noms alternatius: Empire Universe 2

Joc Imperi Univers 2 va crear un joc massiu en línia basat en el navegador, on vostè pot triar el seu propi camí en la galàxia. Vostè serà capaç de triar entre 9 races diferents, amb característiques úniques i les estadístiques comencen llocs al mapa galàctic joc Imperi Univers II . Recull 10 recursos diferents a través dels asteroides de mineria i les deixalles, configurar 21 xassís nau espacial diferent, amb més de 66 components - això li permetrà tenir una gran quantitat d'oportunitats per a l'experimentació. Amb 146 tecnologies diferents a la investigació d'aquest joc no es pot guanyar o perdre. Hi ha un fort èmfasi en la jugabilitat aliada Imperi Univers 2 línia , i per què hauria unir-se a un dels molts imperis o crear el teu propi. Utilitzeu seus vaixells de guerra per lluitar batalles en temps real contra centenars de jugadors de l'equip contrari i tropes per actuar com a última línia de defensa quan es destruiran tots els seus vaixells Imperi Univers [_2_ ] 2 línia .

Vostè pot esdevenir un erudit, un pirata, un guerrer, un comerciant i un caçador de recompenses en el joc Imperi Univers 2. Amb més de 120.000 planetes en 10.000 sectors en el joc hi ha prou espai per a tothom!

Abans de jugar Imperi Univers 2, assegureu-vos que l'equip compleix els requisits del sistema, com ara: processador de freqüència - 2 GHz , 1 GB de RAM, Targeta de Video - 128MB. Participa en el joc Imperi Univers II No es necessita molt del seu temps i de fàcil:

1.                   A la pàgina principal, seleccioneu l'opció "registre";

2.                   Intro;

3.                   Si us plau introdueixi una adreça de correu vàlida;

4.                   Introduïu una contrasenya segura;

5.                   Seleccioneu "registre" i Imperi Univers 2 registre ha acabat.

El joc té trets característics. Aquest és un joc que té el primer motor de gràfics 3D de l'espai al món, que utilitza JavaScript. Joc Imperi Univers II batalla ofertes en temps real, així com els informes en línia de batalla, 10 recursos diferents, 21 xassís nau espacial diferent 146 tecnologies. Naus espacials Imperi Univers 2 línia poden ser totalment ensamblades a partir de 66 components diferents. Naus ja construïdes poden ser reconstruïts o millorats - comandants afecten la força de la flota. Joc Fort èmfasi Imperi Univers 2 feta pels sindicats per promoure. Alineació (explorador, guerrer, pirata, comerciant, caçador de recompenses neutral,) jugador en base al seu estil de joc Imperi Univers 2 línia .

Els jugadors poden agrupar-se en imperis, pot organitzar les campanyes de lluita, els planetes poden ser guanyats.

Vostè Imperi Univers 2 joc i s'adona que durant els primers 30 dies que vostè pot crear el seu planeta, comença a investigar per aconseguir recursos, etc etcètera En aquest moment, el planeta estarà completament protegit, però les seves flotes pot ser atacat. Després de 30 dies, la protecció Imperi Univers 2 línia ha acabat, no importa la quantitat de punts que té.

Joc Imperi Univers 2 li donarà l'oportunitat de bombardejar als vaixells a la superfície, els quals poden ser atacats pels orbitadors. Vaixells al planeta anomenat raonable i inclouen la reparació de vaixells, vaixells de recuperació, els gots.

Joc Imperi Univers II li proporcionarà una varietat de nacions. Per exemple, Dzhamozoidy - una nació que viu en simbiosi amb ells mateixos i el seu món. Això va ser demostrat pel logotip que reflecteix l'origen i la unitat del poble en el joc Imperi Univers II . Veganiantsy són una espècie de monument voluntat. El seu metabolisme és significativament diferent d'altres races Imperi Univers 2 línia . Se sap que la gent ha hagut d'adaptar a les diferents condicions climàtiques a mesura que evolucionen. A aquest efecte, les persones es van organitzar en associació trivial Imperi Univers 2 línia .

En les altres nacions es pot aprendre més jugant Imperi Univers 2 línia !

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more