Marcadors

L'era de les Guerres Clon

Noms alternatius: L'era de les Guerres Clon

Certament, en sentir el nom, vostè pensa que el joc és una altra fantasia Clone Època que et porta al món dels esdeveniments irreals. Però afanya't per dissipar la seva imaginació. Aquest joc - és més que un joc en línia. Va ser creat per la gent comú que volen ajudar les mateixes persones comunes i corrents a trobar el seu lloc a la vida. A més, aquest joc - una gran manera de guanyar diners extra. Vostè simplement ha unir-se a entendre el inusual que realment és aquest joc.

Aquest projecte extraordinari que, encara que al principi és difícil de creure, l'ajudarà a adonar-se de si mateixos en la vida real. Aquesta estratègia econòmica. En registrar-se al joc, et trobes en una ciutat virtual, on viu la gent, la política de desenvolupament, l'economia. I el teu personatge es convertirà en el seu veritable clon. Jugar en l'era dels clons de forma gratuïta, vostè serà capaç de participar simultàniament en el desenvolupament de negoci real, que serà discutit més endavant.

Igual que en tots els projectes en línia, procés de registre Clone Període és obligatòria i necessària. La interfície de joc totalment traduïda al rus, per fer front als aspectes específics de completar el formulari d'inscripció i amb tot el partit consells bàsics no és difícil.

1. Per iniciar el registre, vostè haurà de passar pel mateix enllaç de nom situat a la part superior de la pàgina.

2. Següent obert al davant de vostè el formulari d'inscripció, haurà d'emplenar tots els camps en l'ordre d'acord amb les instruccions del sistema, llavors es pot començar durant les Guerres Clon per jugar.

Si es desitja, qualsevol nou membre del projecte serà capaç d'utilitzar les seves pàgines d'inici Facebook o Facebook per entrar en el joc.

Fins ara, el projecte ha involucrat a més de 400.000 persones, i segons les estadístiques la majoria d'ells han estat capaços de deixar de treballar completament satisfet amb els guanys obtinguts en el joc. Els jugadors no només es comuniquen entre si a través del joc, també s'organitzen regularment reunions a la vida real, que comparteixen l'experiència de joc amb nous jugadors de marca.

Essència del joc - per viure la vida del seu clon per treballar, desenvolupar, tractar de guanyar tants diners per satisfer totes les seves necessitats. Vostè pot jugar el joc Clone Època desenvolupar i oferir les seves idees i projectes, cadascun dels quals seran considerats per l'administració del sistema i si s'aprova, l'implementen en la vida. El procés de desenvolupament del joc depèn exclusivament de la seva imaginació, així que no ho dubtis! Vostè haurà que acaba de donar ordres al seu clon, que portarà a terme de forma sistemàtica, encara que no pot per un temps per visitar el projecte.

A la República Dominicana està desenvolupant activament la "Terra dels clons" ranxo, part dels ingressos de l'activitat que es dirigeix ​​a la Clone Època en línia per promoure els jugadors més actius i talentosos. També la majoria dels projectes dedicats als jugadors experimentats poden obtenir com a premi incentiu joies precioses produïdes a la planta, també propietat del projecte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more