Marcadors

Eredan iTCG

Noms alternatius: Eredan iTCG

Joc Eredan - nova, sinó que ja estimada per milions de joc lliure de la targeta basada en el navegador. Ella es mou el jugador de la realitat cap a un món màgic inusual on pot ser qualsevol persona - un gran guerrer o el comerç senzill assistent burgès o un mag. El joc captura literalment des del primer segon, com en un món de somni és molt emocionant. Tot i que el joc es declara com una targeta, una varietat de moviments que és simplement increïble. I ajuda a proporcionar un món de fantasia i una increïble quantitat de moviments del joc.

Requisits per al joc són molt simples:

1.                        L'accés a Internet a una velocitat de no menys de 500 K / seg.

2.                        OS - XP, Vista, 7 o similar.

3.                        Memòria d'almenys 1 GB.

4.                        Targeta de vídeo i targeta de so.

5.                        Habilitats de gestió mínim tipus de joc de solitari.

El jugador trobarà alguna cosa per a cada un - per exemple, la recollida de les targetes i dels herois, el comerç amb altres jocs dels jugadors, participar en tornejos, jocs i molts jocs. Eredan iTCG línia - més de 700 targetes, que s'assegurarà les innombrables combinacions. I llavors - tota la mecànica del joc està dissenyat per al que cal mirar per a les targetes i la combinació d'ells, i que el canvi

Si vostè decideix participar en la reunió, estar preparats per el fet que vostè ha de mirar els mapes simples i complexos, poc freqüent i comú, i així

Fins i tot avui en dia, milions de jugadors passen moltes hores en el joc de cartes. I cada dia hi ha més i més. A Eredan iTCG registrats senzill també és gratis. L'única cosa que pot complicar una mica d'ella - és l'absència de la versió russa. Vostè haurà de jugar un coneixement rudimentari d'anglès.

La interfície del joc és simple, agradable i, a la vegada intuïtiu, de manera que no hi ha feina per entendre el que ha de fer i com. Els desenvolupadors van aconseguir crear no només un gran joc, però a la vegada proporcionen l'entrada en ell de dues maneres - només ha de registrar o entrar a través de Facebook (Facebook).

Al principi del joc ajuda a resoldre noia Amnèsia. I el programa de formació consta de només tres passos. No obstant això, els autors sostenen que l'atenció especial s'ha de donar a la primera etapa. En ell a la batalla en contra de dos llops és un heroi. És aquí que hem de saber quines són les preguntes i com juguen. Després d'això, vostè ha de fer front a les carreres, perquè l'heroi pot pertànyer a una de les diverses races - humans, elfs, bèsties, no-morts, etc etcètera A més, cada personatge estarà lligat a la classe. En el seu joc, massa pocs - experimentat guerrer dur, Dits llum sacerdot rondaire savi. També hi ha el gremi, que són responsables d'habilitats especialitzades.

La segona fase de la formació haurà de lluitar amb els soldats. Reproduir Eredan iTCG també és interessant perquè sempre ha de jugar amb els veritables herois, aprendre d'ells l'art del combat i per tant prendre les seves pròpies decisions, trobar una manera de sortir de situacions difícils.

A Eredan iTCG jugar pot ser infinit, ja que no només va a reunir la col · lecció, sinó també fer els seus propis malls, i pel que una combinació de etcètera A més, la botiga de jocs per comprar mapes cars i valuosos, ràpidament bombat heroi.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more