Marcadors

Europe 1400

Noms alternatius: Europe 1400

Europa 1400 en línia - un joc basat en navegador gratuït, en el qual vostè pot crear la seva pròpia dinastia. Aquí pot ser un comerciant difícil i mestre respectat, o dolent peculiar ...

Europe 1400 està disponible en línia en qualsevol navegador i instal · lar el client de joc no ha de ser esmentat!

Per entrar en el joc, cal Registre Europa 1400: els camps de registre a la pàgina principal triar un servidor de jocs, introduïu el nom de la seva dinastia futur (nom del jugador), la seva adreça de correu electrònic. adreça postal (correu electrònic) i contrasenya. Llavors està d'acord amb la Termes de jocs, i en aquest registre a Europa 1400 joc acaba, vostè va a una nova pàgina, es pot crear una imatge de l'heroi. Aquí es pot triar el sexe del personatge, un avatar i assignar-li un nom. En fer clic a la fitxa "Màster" pot optar per la seva emblema dinastia i el seu primer taller, les següents àrees: OEM Mestre, Científic i Rogue. Ara bé, si vostè està llest per iniciar el joc, feu clic a "Start Game" i entrar a l'àrea de joc!

El teu personatge té sis talents: Artesania, l'eloqüència, la foscor, la màgia del coneixement, la batalla i la negociació. Millorar aquests talents poden utilitzar artefactes. Màxim nivell de transport - 100.

A més de talent, és possible en el joc per triar un Alquimista professió, Agricultor, lladre, sacerdot, lladre, l'amo de la taverna, ferrer, fuster, o Weaver.

Joc en línia Europa 1400 ofereix cinc llocs de la ciutat, que tindrà lloc en el joc principal. Ells són: els mestres del districte, tavernes Districte gàngster, boscos i científics del Districte. En aquests llocs que el teu personatge pot prendre la missió (tasques de missió).

Inicialment, el teu personatge haurà de reunir els recursos o comprar al mercat (els recursos disponibles en el joc són diferents, depenent de la direcció de l'estudi). Amb els recursos al seu taller pot produir béns, que després poden ser venuts de nou al mercat, i pels diners per construir diverses més tallers (es pot construir 4 tallers) i ampliar el personal operatiu.

Important! Si no està satisfet amb el seu mestre, pot ser destruït.

Joc en línia Europe 1400 és un important centre de comerç de tot tipus de béns, aquest mercat. Aquí pot comprar, vendre, administrar, transport i prego (si existeix aquesta necessitat). El joc té la seva pròpia moneda - Gold. A més de l'or hi Rubies, el que pot vendre per al "real".

Juntament amb el desenvolupament de la seva residència (residència es pot desenvolupar a través d'extensions i millores), el teu personatge aprendrà talents i tipus de comerç i intrigues pla.

Juga el joc en línia Europa 1400 pot, amb els seus espies, que vigilaran els altres jugadors, i recollir proves contra ells.

Europa 1400 joc en línia té un edifici com l'Ajuntament. Aquest és el lloc on la vida política de la ciutat: hi ha llibres Law Review oficines i sala de tribunal. Aquí es pot comprar el títol (que augmenta la seva reputació, i no es requereixen per a determinades posicions i extensions residències) o fer una sol · licitud per al nou edifici.

Joc d'Europa 1400 en línia ofereix a construir imperis econòmics utilitzant artesanies, esdevenir un operador competent i ascendir a l'Olimp polític. Tenir una simple barraca en el joc que es pot convertir en el palau. Tot dependrà dels seus esforços.

Jugar jocs en línia Europe 1400 és possible, a través del comerç amb altres jugadors de forma directa, a través del magatzem. En aquest cas, vostè encara es beneficien d'uns preus que són independents del mercat.

Arribar a la influència i la riquesa suficient, el teu personatge pot fer una carrera política. La presència de diverses posicions diferents per donar-li els privilegis i les primes, el que permet enfortir l'impacte i aixafar als seus competidors.

Per jugar a Europa l'any 1400, es pot inscriure en el gremi o creant la seva pròpia compte. Amb l'ajuda de la Confraria, jugar amb altres jugadors, es pot aconseguir més en el joc ...

El joc té uns gràfics en tres dimensions, de manera que a Europa en 1400, jugarà molt bé!

Atès que el joc és bastant un munt de diferents característiques que millor descriuen no oferts. La millor opció seria Europa 1400 de registre, en el qual podrà veure tot!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more