Marcadors

Fable: Llegendes

Noms alternatius: Fable de la llegenda

Fable Legends joc basat en llegendes i història.

El joc Fable Legends es veu completament frívol, semblat més aviat a un divertit conte de fades amb elements de la saga heroica. No obstant això, els autors van concebre que la trama era moderadament greu, amb un poc d'humor, però no infantil, amb l'esperança que el projecte en el gènere d'acció RPG inclogués totes les categories d'edat.

Està previst que puguis descarregar Fable Legends for One Xbox i PC amb Windows 10. Es realitzarà una prova beta oberta a la primavera de 2016. , i en el mateix any, el creador de Studios Lionhead i l'editor de Microsoft Studios llançaran el joc.

La primera edició no està plena d'ubicacions, i els personatges realitzaran les seves accions a la ciutat principal, però els autors crearan una sèrie sencera amb les seqüeles, ampliant progressivament el mapa, la composició dels personatges i altres moments. Pel que fa als modes, els jugadors podran triar un jugador o una cooperativa. No obstant això, si deixeu de triar en un sol passatge, no quedareu sol al costat de l'empresa dels caràcters controlats per l'ordinador.

Si bé el treball del projecte està en ple funcionament, els jugadors intenten obtenir més informació sobre el que els desenvolupadors s'estan preparant per a ells. Cada notícia es discuteix i es difon ràpidament, i es va saber que descarregar Fable Legends serà possible en el model de free-to-play.

La destinació de l'heroi és el teu destí.

Els esdeveniments ocorren en el món densament poblat d'Albion, on hi ha una situació bastant esperada, quan el mal omnipresent impedeix als herois gloriosos viure pacíficament i feliç, i coses bones.

Abans dels quatre bons, només un vilà, el líder dels goblins i els orcs, té telers. Sí, el vilà és un, però sota el seu control hi ha molts minions agressius, i utilitza activament el seu poder, enviant el seu exèrcit als guerrers nobles per evitar que compleixi les bones intencions.

A més dels enormes monstres verds, el líder posa trampes i manipula el clima, causant diversos cataclismes. En general, els herois no s'avorriran, i si ho fan, el vilà principal s'encarregarà d'ells.

De bon grat, no esperis sorprenents nous productes, està representat per un conjunt clàssic d'arquetips:

 • Strashny, protegit als llocs més vulnerables amb ballestero d'armadura. Ell diu poc, però per què necessitem paraules si fas un bon treball;
 • Negre amb un escut màgic pesat. Un amic savi i fidel, cobrint l'esquena a la batalla;
 • Cute assassí amb formes sofisticades. Les seves mans estan ben arreglades, els seus moviments són agraciats, i efectivament posa un parell de dagues a la part posterior de l'enemic;
 • Un encantador i divertit encantador, capaç de congelar a qualsevol, i pretendre que no té res a veure amb això.

C herois et trobaràs en un món on la màgia, les llegendes i la història s'han convertit en una. Estàs esperant missions sorprenents, tasques desafiants, estranyes reunions amb personatges interessants que habiten a Albion. Vostè mateix defineix el vostre paper com un enganyer enganyador, un guerrer temerari, un valent mercenari o una pròpia virtut.

El teu personatge és digne dels millors, així que assegureu-vos que no necessita equip. Trieu per a ell armes i armadures, que es poden trobar en cofres, vagant per les carreteres del món fantàstic:

 • Sharp Sabers
 • Pinzones rapiers
 • Espases d'acer brillants

El seu poder de força i danys es pot augmentar gradualment, rebent privilegis per això després de completar missions a Fable Legends per a PC.

Requisits del sistema

 • C: 64 bits / Windows 10
 • Memòria: 6 Gb
 • Processador: Intel Core i7-860 Quad 2. 80 GHz, AMD FX-8120
 • Targeta de vídeo
 • : Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • espai en el disc: 15 Gb
 • Targeta de so amb compatibilitat amb DirectX 11
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more