Marcadors

Family Farm

Noms alternatius: Graner familiar

Family Barn - la teva personal dacha

Els nens els encanten anar amb els seus pares a una casa de camp. Aquesta és una oportunitat per visitar la natura, prendre el sol i esquitxar-la al riu, escapar d'amics, menjar maduixes, pomes i groselles. Però si no teniu una casa d'estiu o no és la temporada, el joc Family Farm el reemplaçarà íntegrament.

Aquesta és una joguina molt bonica en un estil de dibuixos animats, on cada detall es veu colorit, en colors rics, amb gràfics clars. Està dissenyat per a l'entreteniment en una computadora, però també es pot instal·lar a Android, de manera que sempre puguis tenir una granja de butxaca al vostre abast, i Family Farm per jugar tan aviat com arribi el moment. Ara els vostres amics sempre hi són, ja que els jocs de navegador es construeixen de tal manera que els jugadors reals resideixen al mateix temps, controlen les seves terres i es comuniquen en línia. Aquí coneixeràs gent nova i faràs amics, fins i tot si viuen a l'altre costat de la Terra.

A assignació agrícola divertida

Per començar, necessiteu una inscripció agrícola familiar per tenir accés a totes les característiques de la jugabilitat. Segurament se li coneix el procediment: informem el correu electrònic, inventem una contrasenya i el nom del joc, introduint les dades al formulari de registre proposat. El més important és recordar la contrasenya i el nom per introduir el compte des de qualsevol ordinador. Per descomptat, cal mantenir-los en secret perquè, a més, ningú no pugui penetrar a la vostra pàgina.

Ara, quan ja és propietari d'un petit terreny, comença a desenvolupar-lo:

 • Establir les parcel·les amb diferents cultius
 • Plants animals: cavalls, vaques, ovelles, aus de corral
 • Col·lecció rendiment
 • Construeix una fàbrica de processament de productes
 • Sell i buy
 • Amistat amb veïns

Per a la comoditat, col·loqueu els camps i les instal·lacions de producció, de manera que la llet es pugui convertir immediatament en crema agra, formatge cottage, formatge. Construeix molins i fleques amb un camp de blat. Aviat la plantació es veurà ben cuidada i ben dividida en sectors, entre els quals hi ha camins de còdols, arbusts florits i arbres fruiters.

No us oblideu que iPlayer Family Farm és un simulador, de manera que tot és creïble aquí. Si les plantes no es reguen, desapareixeran i no podreu completar la tasca de collita. Això suposarà altres problemes: la manca de matèries primeres per a la transformació i el producte acabat. I si no heu completat la tasca, patiràs pèrdues. Però, d'altra banda, rebrà monedes d'or, bonificacions i premis pels béns venuts, gràcies a la qual podreu avançar a la següent fase de joc, on s'obriran nous edificis i oportunitats.

Que el joc sembli senzill, però és un sentiment enganyós. Cal fer un esforç per aconseguir el resultat desitjat. Deixeu que els vostres bolígrafs i no tornin a fer-se terra bruta, que treballin en això sigui molt. I quan l'economia s'estengui, els assistents principals seran noves adquisicions mecàniques i millorades.

Sobre les característiques del joc

 • Game Family Barn es presenta als jugadors de forma gratuïta
 • Aliminar als altres participants, trobareu gent nova i interessant
 • Cal plantar plantules, sembrar llavors, plantar arbres, arbustos i flors
 • Coloreu el cultiu cultivat
 • Productes disponibles a partir de 200-t
 • Augmenta més de 100 trofeus
 • Realitzeu comandes i executeu-los per una tarifa: monedes i regals
 • Actualitza la funcionalitat del joc i les seves tasques

competeixen amb altres jugadors en el rendiment de la granja, fan cavalcades, guanyen més que altres. Els principiants es sotmetran a una formació introductòria, que explicarà els matisos i els ajudarà a conformar-se. Es passa un control addicional, i tots els errors amb èxits depenen de tu.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more