Marcadors

Lluny de plorar 5

Noms alternatius: Lluny de plorar 5

Far Cry 5: culte de la fe.

The Far Cry 5 joc de trets en primera persona anunciat per a la seva estrena a principis de 2018 ha despertat les ments dels jugadors socialment actius. L'escenari de la propera sèrie de Far Cry es va desenvolupar diversos anys i molt abans del llançament previst. No obstant això, la societat va veure un vincle amb els problemes polítics actuals: l'elecció del president dels Estats Units, la retirada de Gran Bretanya de la UE. I encara que això sigui només el complicat comentari dels periodistes, realment no ha estat sense política. En particular, el dramaturgista Dan Hay va admetre que estava molt influenciat per les idees del separatisme. Durant la seva infància i joventut, es va alarmar durant la guerra freda dels dos països i els constants atacs terroristes.

Per als jugadors, començant a jugar al joc Far Cry 5, sent la realitat del que està passant, Dan volia escriure un guió plausible. Per fer-ho durant dues setmanes, l'equip de desenvolupament va anar a Montana. Van estudiar el ritme de la vida, la ideologia, la religiositat, els valors i la manca de voluntat de la població, que algú més va interferir en la seva forma habitual. Va ser aquest estat el que posteriorment es va prendre com a base per al desenvolupament d'esdeveniments. El resultat va ser un producte de joc tòpic i ben pensat sobre com una secta es va formar en un paradís tranquil, que va decidir que venia la fi del món. Tot i que la idea no és original, coincideix completament amb els dogmes que aquestes organitzacions adhereixen.

Quan es va obrir la línia argumental principal, els desenvolupadors van rebre una petició d'una part dels ciutadans que expressaven el desig que els fanàtics, com antagonistes, es presentessin en forma de musulmans. És cert que aquesta veu va ser criticada i tot va romandre inalterat, cosa que és comprensible, donada la ideologia original incorporada al projecte.

món de ficció, però tan realista.

Després de l'anunci, moltes persones somien a descarregar Far Cry 5 i prenen el càrrec de sheriff adjunt. És de la seva cara actuar, ajudant a les forces de la llei i l'ordre a administrar una vendetta.

Les accions es despleguen a la ciutat de ficció de l'Esperança, on l'autoproclamat profeta radical Joseph Sid anuncia que ha vingut a salvar a la gent de la hienia ardent. Inicia en la ment de la confusió i la por dels seus habitants pel fet d'atraure'ls a les files de la societat "Gates of Eden". Només es desaran els que s'han unit, però no té voluntat voluntària i s'utilitzen tots els mitjans. I si algú s'oposa activament, l'ànima es "salva" contra la seva voluntat amb un simple tir al cap, naturalment, després d'una fera oració i absolució. Quan Sid es va traslladar de les paraules a les amenaces, van tractar de raonar amb ell. Però quan les amenaces van ser reemplaçades per atacs violents, les persones, la voluntat del qual es va mantenir ininterrompuda, van començar a lluitar activament contra els sectaris.

Després d'haver començat a Far Cry 5 per jugar, en el paper de sheriff assistent és arrestar a l'organitzador de la secta, que es diu el pare, i els seus seguidors, germans i "Butlletins". Entre ells estan especialment actius:

  • Jacob, jubilat, ara entrenant la seva pròpia unitat armada.
  • Fate retrata una bona dona samaritana per posar la vigilància de les persones, obligant a Sid a confiar.
  • John utilitzant la posició de l'advocat, va comprar una gran parcel·la per a la secta a prop de la ciutat d'Hope.

Però a les files de la resistència del joc iPlayer Far Cry 5 hi ha herois valents:

  • Pastor Jerry, el sacerdot que es va convertir en testimoni, com a part del ramat, es va dirigir cap al líder de la "Porta de l'Edèn"
  • Nick Paradise pilot i un membre de la secta, que va decidir deixar-la en benefici dels seus propis fills.
  • Marie Fairgrave és una de les víctimes dels sectaris. Ella és la amant de la carbassona "Wings of Love", on es va vessar sang, inclòs el seu pare.
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more