Marcadors

Far Cry

Noms alternatius: Far Cry

Far Cry - un joc d'ordinador en el gènere d'acció en primera persona. Joc molt lluny molt brillant i ple d'esdeveniments. Com en qualsevol joc d'aquest gènere de l'ordinador La seva tasca és seguir amb vida. Això, per descomptat, a excepció de les metes que s'han d'assolir en el joc. Aquest joc va aconseguir popularitat irreal dins de menys de sis mesos després de la venda. Una cosa amagatall inusual en aquest joc. Segurament ja ple de curiositat, i que ha cremat en el món del joc i descarregar el joc Far Cry.

Va a donar consells i no té pressa per començar a familiaritzar-se amb el joc, almenys superficialment, amb comentaris de text i vídeo comentaris. I llavors vostè pot descarregar el joc Far Cry. A Far Cry joc jugar immediatament després d'iniciar el procés de descàrrega.

Tota la trama del joc que tracta sobre la vida d'un ex comandament. Jugar Far Cry Esteu ells, l'heroi principal del joc, no és d'estranyar que tingui experiència en l'àmbit militar. El joc té lloc a la bonica extensió d'illes paradisíaques tropicals en l'Oceà Pacífic Kabat. Els teus oponents seran les persones involucrades en el desenvolupament de la mutació del virus. Et trobes en el camí primats ja infectades.

Inclou el teu personatge a vostè i l'ajudarà en la barrera, és a dir, els enemics seran els caràcters:

• Jack Carver;

• Valerie Constantí;

• Doyle;

• Coronel Richard Crowe;

• Dr Krieger.

Jack Carver - en realitat el seu caràcter. Hidrovia empresa de lloguer de propietari. Participa a la missió ia arribar a l'illa.

Valerie Constantine - encobert agent de la CIA. Jack li demana ajuda en el compliment de la seva missió. Després que el pla es va revelar violacions Jack.

Doyle - enginyer, encobert. Enviat a aclarir la situació a l'illa. Jack va matar.

Coronel Richard Crowe - un mercenari, el cap de la protecció de l'illa.

Dr Krieger - el principal enemic en el joc. Mestre de tots els laboratoris de l'illa per al desenvolupament de materials especials.

Feu cada missió Far Cry és de la major importància per al futur desenvolupament dels esdeveniments. A més, tot això es deu als nivells de passatges. Tot, com sempre, s'inicia amb una manera d'entrenament. Developer li ofereix una selecció de diverses formes d'aconseguir l'objectiu del joc.

Per totes aquestes aventures, el seu heroi, per descomptat, no pot sobreviure sense armes. Aquesta arma Far Cry presentat, no pot ser una varietat colossal, però el més necessari.

I sempre amb el seu Jack Carver no consisteix a equipar articles: prismàtics, llanterna, visió nocturna, establir explosius, farmaciola de primers auxilis, armilles antibales, targetes d'accés i comunicador.

Joc Far Cry mitjançant gràfics expressius i clars s'involucrarà en el món dels viatges tan increïble paradís a la Terra. Més música, ben triat donar suport a la situació general subratlla el punt. En tot real i volen gaudir, però la seva missió no us faré reposar. Hem de donar-nos pressa. Afanya't i vostè, perquè tothom està esperant per la seva ajuda. No t'oblidis de consultar el joc Far Cry seus camarades. Tots han de sentir-se a si mateixos com a herois.

Bé jugues! Gràcies per la seva atenció!