Marcadors

Far Cry Primal

Noms alternatius: Far Krai Primal

Far Cry Primal joc en l'era mesolítica.

Els seguidors d'una sèrie de tiradors esperaven una veritable sorpresa quan l'empresa Ubisoft Montreal va presentar el seu nou projecte des de la sèrie Far Cry. El joc d'un sol jugador Far Cry Primal en el gènere de la pel·lícula d'acció d'aventura va decidir enviar jugadors a l'edat de pedra, equipant-se amb bastons, destrals i forçant-los a sobreviure a la natura.

Ja sabem que la descàrrega de Far Cry Primal per One Xbox i PlayStation 4 pot ser de 23. 02 2016 i 1 de març a Windows. El producte es publicarà a la col·lecció i edicions electròniques, i si en el primer cas el joc inclou béns físics, en el segon jugador rebran missions i armes addicionals.

Al món de les bèsties salvatges.

homes no s'acostumen a lluitar contra els enemics. Aquesta capacitat que porta en si des de l'Edat de Pedra, quan no hi havia armes de foc, equips i beneficis que ajuden a sobreviure després de lesions i malalties. L'home primitiu només podria comptar amb la seva pròpia força, astúcia, agilitat, rapidesa i precisió.

Les persones també són animals, però més indefenses en la seva forma original. No tenen arpes afilades i caninos forts, són inferiors a les bèsties amb velocitat i força, però la intel·ligència té un altre avantatge. Les pedres i la fusta es transformen en armes, substituint els atributs d'anatomia que falten.

Jugant a l'únic supervivent de la tribu de Takkar, estaràs jugant:

 • Luki
 • Tops
 • Dubinka
 • Copy

Fins i tot les pedres que es poden llançar als animals o als membres hostils d'altres tribus són adequades.

Heroy està ansiós per venjar l'assassinat d'una família i trobar un nou lloc en un món tan cruel. Només abandonat, inicialment només es basa en ell mateix, però després aprèn a domar els feroços depredadors, i ho ajuden en escaramussas. Qui hauria pensat que els tigres, els óssos i els llops de sabre prenguessin el costat de l'home, però això és així, i ara la caça dels mamuts es fa més reeixida. Una gran canastela no només proporciona una gran quantitat de carn en una pell calenta i és més fàcil de calmar i els ossos es poden utilitzar amb beneficis. I si domina el mussol, es convertirà en un explorador excel·lent, mirant l'extens territori en vol.

Les persones prehistòriques i modernes no són gaire diferents: hi ha pobles amistosos i agressius. Takkar es reuneix amb representants d'ambdós costats a Oros, i si alguns d'ells aconsegueixen nous coneixements, uns altres l'obligaran a barallar, però en ells es farà més fort i amb més experiència, que l'ajudarà a fer front a la situació.

Un personatge protagonista té dues missions: sobreviure en condicions de perill constant, i global per convertir-se en el líder de tots els Oros. En ambdós casos, sempre haureu de guardar i avançar cap al gol, dominar noves habilitats.

 • Producció d'eines laborals
 • Creu Weapons
 • Peck per al menjar
 • Comença un incendi per mantenir el calor
 • Utilitzeu els materials disponibles en benefici de
 • Desenvolupeu la vostra tribu, fent-lo invencible
 • Proveu que pugueu ser el depredador més perillós de la zona i el líder competent

funcions de joc.

A més de la campanya principal, els autors van crear una addició en forma de tres missions úniques: The Legend of the Mammoth. Descarregueu Far Cry Primal amb l'addició que podran fer els jugadors que ho haguessin realitzat prèviament.

B Far Cry Primal a PC reviu el món antic amb una naturalesa única, vida silvestre i persones que van ser part integrant d'aquest. Aquesta és una oportunitat única de passar la prova amb dignitat, utilitzant els mitjans disponibles.

 • Prendre compte de la sang d'un animal mort en una caça atraurà als depredadors.
 • La capacitat d'utilitzar foc li donarà avantatge sobre altres tribus.
 • La pèrdua d'una de les mascotes domesticades es pot reposar si trobeu i apliqueu un determinat element, pot ressuscitar-se.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more