Marcadors

Gerent de granja 2021

Noms alternatius:

Farm Manager 2021 és un dels millors jocs del gènere. Uns gràfics increïblement realistes t'ajudaran a submergir-te en l'atmosfera del joc i sentir-te com un autèntic granger. El joc té paisatges increïblement bells que sens dubte val la pena mirar.

Al principi del joc, com és habitual en els jocs d'aquest gènere, heretes una petita granja, que no està bé. La teva granja no serà la vista més agradable. El sostre del graner està destruït, coberts raquítics. Escombraries per tot arreu, i fenc mig podrit. Hauràs d'arromangar-te i començar a netejar, però val la pena.

Les teves possibilitats al joc són molt diverses. Pots:

 1. Planta arbres
 2. Mineria
 3. Construeix fàbriques i fàbriques
 4. Contractar treballadors i construir-los cases

Aquí teniu una llista abreujada de coses que us esperen.

Els desenvolupadors han prestat molta atenció als detalls, es nota en tot.

En contractar treballadors fixos i temporers, cuida el local on viuran. Tu determines el salari dels treballadors i la durada de la jornada laboral. Envieu-los a l'entrenament per millorar les seves habilitats o acomiadar-los. Recordeu que els treballadors necessiten descans. Un empleat insatisfet pot abandonar el lloc de treball sense permís o fins i tot causar danys a l'empresa.

Quan es cria bestiar, cal controlar la salut dels animals. Per fer-ho, cal construir una estació veterinària.

Hi ha una gran quantitat d'éssers vius disponibles per a la reproducció:

 • Abella
 • Cabres
 • Pollastres
 • Turquis
 • Ànecs
 • Oques
 • Vaques
 • Peix
 • Porcs salvatges i guatlles

Això està lluny de ser una llista completa, fins i tot els estruços estan disponibles per a la cria.

La construcció d'edificis, i especialment de fàbriques, requereix considerar si la capacitat de la xarxa elèctrica és suficient per a aquesta expansió, i poden ser necessàries actualitzacions costoses. Els edificis no es poden moure, tot és com a la vida.

Es poden comprar i vendre màquines de camp. Si la granja encara no té molts diners, potser val la pena comprar equip usat, té un recurs més petit, però el cost és molt més baix. Perquè l'equip funcioni sense interrupcions, és molt desitjable construir un garatge i contractar un bon mecànic.

El processament de camp es pot automatitzar assignant treballadors responsables. El joc té un nombre increïble d'espècies de plantes. Algunes de les plantes es planten millor als hivernacles, perquè el joc és molt realista. Les estacions canvien aquí. El mal temps pot afectar negativament els cultius si hi ha pluges abundants o calamarsa. Un llamp provoca un incendi, però no us preocupeu, els bombers us ajudaran en aquest cas.

Per treure tota la mercaderia produïda fora de la finca, necessitareu un centre logístic i transport.

Jugar a Farm Manager 2021 serà interessant fins i tot després d'un temps. A mesura que avanceu, la complexitat de les tasques també augmentarà. Sempre hi haurà alguna cosa a fer, fins i tot quan la vostra granja creixi i es converteixi en una gran empresa.

La descàrrega gratuïta de

Farm Manager 2021 no funcionarà, cosa que lamentem molt perquè el joc mereix atenció. Però no us molesteu, el joc es pot comprar al pati de Steam o al lloc web oficial.

Comença a jugar ara mateix, la granja necessita ajuda i un líder savi!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more