Marcadors

Poble de la granja: bonic poble a prop de petita ciutat i poble

Noms alternatius: Poble de la granja: bonic poble a prop de petita ciutat i poble

Joc de joc i granja de la ciutat: una granja propera a la ciutat: una bona granja.

Oferim un projecte alegre i acolorit foranj Granja i la ciutat: una granja propera a la ciutat és una bona granja. Aquest joc casual a Android sempre estarà al teu costat perquè pugui mirar a Margaret i Peter en qualsevol moment i ajudar-los amb una nova tasca. Trobareu un fascinant procés de cura de la granja. Petits animals divertits, cultius rics, flors fragants i sempre amics hospitalaris, als quals podeu veure els clients. Per formar part d'una família feliç, és el moment de Ferma and the City: una granja propera a la ciutat, una bona granja per descarregar, perquè és totalment gratuïta. I si voleu accelerar algun procés, és possible comprar diners reals. En cas que el vostre telèfon no tingui prou espai per a una nova diversió, podeu baixar Farm and the City: una granja propera a la ciutat, en una granja en una computadora. Ara no tens barreres per començar a treballar al llit.

Anem al jardí.

Un presionant amb un dit al monitor recull una rica collita de blat madur, blat de moro, pomes, tot tipus de baies, verdures i fruites, ous i llet. Planteu roses de luxe, sembra flors sorprenents als llits de flors, pollastres vegetals, xais, porcs, vaques i altres animals.

Game Farm and City: una granja propera a la ciutat: per una bona explotació, això és:

Com que l'script principal s'actualitza periòdicament, els jugadors mai no s'avorren amb la jugabilitat.

  • gràfics brillants 3D
  • Comunicació amb jugadors
  • Diversitat de plantes, animals i possibilitats
  • Cultius de cereals
  • Rematge al mercat
  • Construcció d'edificis i la seva millora
Per tant, és necessari dur a terme tasques diferents per obtenir regals útils per a això.

Situari Ferma i la ciutat: una granja propera a la ciutat: al camp de la granja es connecta el camp amb una metròpoli. Perquè els residents de la ciutat se sentin contents, necessiten productes deliciosos i frescos. Qui es negui la llet de llet, una maduixa perfumada o una pastanaga dolça? Però no només els productes d'origen són famosos pels pobles. Si alguna vegada ho heu provat, quina taca té el pastís de poma al forn, mai no s'oblida. Com heu adivinat, no només caldrà cultivar, sinó també convertir-los en productes acabats. Per això, necessitaràs diners com a capital inicial. A poc a poc, hi haurà edificis accessibles per coure el pa, batre la mantega, cuinar el formatge i d'altres.

Així, augmentaran les necessitats dels ciutadans i hauran de produir més mercaderies. Per fer-ho, trenqueu llits nous i milloreu les vostres fàbriques i fàbriques perquè funcionin més ràpidament i de manera més productiva. El magatzem, on es lliuren mercaderies, també ha de ser constantment expandit, però si no hi ha absolutament cap espai, vegeu el que ha quedat a les prestatgeries durant molt de temps sense necessitat o acumulat en excés. És hora de posar les coses en ordre, enviar l'excés al mercat, on és només algú que necessita, i rebrà ingressos de la venda. Si aconseguiu apropar totes les indústries a un nivell màxim, formar una xarxa de comerç, proporcionar als residents de la metròpoli necessaris i trobar amics entre els jugadors, obtindreu l'objectiu principal del títol de l'alcalde de Farm Town.

Els jugadors

Game Farm com a jugadors de diferents edats, a partir de 3 anys. És comprensible, bonic, en desenvolupament. En cas de dificultats, sempre podeu posar-vos en contacte amb el desenvolupador per obtenir ajuda i es solucionarà el problema. De la mateixa manera, l'empresa té en compte els desitjos dels jugadors que volen canviar, complementar, millorar. Amb aquest suport, teniu moltes hores interessants per davant d'una de les millors joguines agrícoles. Ja és hora de començar a jugar!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more